Romanul care cucereste lumea: Emil Rengle 

Emil-Rengle-articol-Stud-Pass emil rengle Romanul care cucereste lumea: Emil Rengle Emil Rengle articol Stud PassDupa ce a cucerit intreaga lume cu talentul sau, Emil Rengle a ajuns sa impartaseasca secretele coregrafiilor perfecte tinerilor talentati din Tokyo, New York, Los Angeles si Miami. In cadrul workshop-urilor sustinute in cele patru orase, sute de cursanti au umplut salile de dans din dorinta de a invata cele mai noi tehnici de la coregraful roman: https://www.youtube.com/watch?v=8599SO6353E.

Dupa ce a sustinut o serie de spectacole pregatite pentru publicul din Japonia si Statele Unite, coregraful Emil Rengle s-a reintors in marile orase ale celor doua continente pentru a preda lectii de dans. Turneul sau a debutat in New York, Los Angeles si Miami, iar apoi talentatul coregraf a ajuns si  in Tokyo. Aflat in Japonia in cadrul turneului Unlocked al artistei Alexanda Stan, Emil Rengle a sustinut si o serie de workshop-uri pentru tinerii japonezi chiar la Millennium Dance Complex, unul dintre cele mai importante studiouri de dans din lume.

„Este extraordinar pentru mine sa pot impartasi tinerilor din diferite colturi ale lumii cunostintele mele in domeniul dansului. Acest turneu mi-a oferit posibilitatea de a reintalni si de dansa alaturi de vechi prieteni si colaboratori, precum Sheryl Murakami (coregraf Beyonce) dar si de a cunoaste oameni noi, adevarate talente. Chiar aici, in Japonia, impreuna cu colegul meu Madalin Farc, am cunoscut doi dansatori minunati care vor face parte din Stan Boyz de acum inainte, una dintre cele mai cautate proiecte de dans din Romania. Sunt cu adevarat norocos ca am avut oportunitatea de a le arata acestor tineri talentati cateva dintre tehnicile mele de dans,” a declarat Emil Rengle, coregraf si director artistic.

Cunoscut drept „coregraful vedetelor din Romania”, Emil Rengle a avut pe parcursul turneului sau ocazia de a filma un videoclip alaturi de dansatorii cantaretei americane Iggy Azalea si un altul alaturi de Sheryl Murakami: https://www.youtube.com/watch?v=hlMDnJMSfKE.

Seria workshop-urilor sutinute de coregraful roman se va incheia in Romania, in cadrul celei mai importante conventii de dans din tara noastra, Dracula Dance Convention. Pe data de 17 Aprilie, Emil Rengle va ajunge in Cluj Napoca, acolo unde va sustine ultimul workshop din turneul acestui inceput de an. Mai multe informatii despre activitatea coregrafului Emil Rengle puteti gasi pe www.emilrengle.ro sau pe pagina sa oficiala de Facebook, https://www.facebook.com/emilrengleofficial.

Despre Emil Rengle

Creativitatea si abilitatile sale au fost construite treptat, intai pe scena de la UNATC, apoi in cele mai mari scoli de dans internationale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle si-a perfectionat tehnicile de dans studiind alaturi de la coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din Romania. A castigat campionatul de dans Hip Hop International si a semnat coregrafia primei trupe de dans din Romania care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships in Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai cautat coregraf din tara noastra.

Coregraful Emil Rengle a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar si cu artistele internationale Alexandra Stan si INNA. Incepand cu data de 8 Mai il puteti urmari pe Emil Rengle la PRO TV, in postura de coregraf al emisiunii „Romanii Au Talent”.