Robbie Williams in Romania – Let Me Entertain You Tour

Robbie-Williams-in-Romania-2015 robbie williams Robbie Williams in Romania - Let Me Entertain You Tour Robbie Williams in Romania 2015

“If anybody this year stages a more fun, up-for-it pop gig than Robbie Williams, I would love to see it”- The Guardian 4*

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza, in premiera in Romania, concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, ROBBIE WILLIAMS, adaugand Bucureştiul pe lista destinatiilor turneului “Let Me Entertain You Tour”.

Concertul anului 2015 va avea loc in data de 17 iulie, in magnifica locatie a Pietei Constitutiei si promite sa fie un spectacol exploziv de arta si muzica, in stilul caracteristic artistului.

Let Me Entertain You Tour 2015‘ este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. Va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.

Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui ROBBIE WILLIAMS, continand cele mai cunoscute hit-uri ale sale: Let Me Entertain You (melodie care da si numele turneului) Feel, Angels, etc.

ROBBIE, promovand noua imagine a turneului, transmite un mesaj tuturor fanilor, anuntand show-urile deja stabilite;

“Hell is gone and Heaven’s here, I’m coming out on tour next year…”http://po.st/lmey

Biletele s-au pus in vanzare marti, 24 februarie 2015, ora 16:00 si sunt disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Preturile biletelor sunt, in functie de categorii, dupa cum urmeaza:

VIP – 680.40 lei
Diamond Circle – 572.40 lei
Golden Circle – 464.40 lei
Normal Circle – 189 lei