Rezervari online pentru Serile FILIT 2014

filit-iasi-octombrie-2014 Rezervari online pentru Serile FILIT 2014 Rezervari online pentru Serile FILIT 2014 filit iasi octombrie 2014

Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passle din cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi (FILIT), 1-5 octombrie, sunt si in acest an gratuite. Interesul extrem de mare starnit de programul FILIT i-a determinat pe organizatori sa recurga la sistemul rezervarilor online, pe site-ul www.filit-iasi.ro, pentru cele cinci Seri FILIT.

Serile FILIT au loc in fiecare zi de festival, in Sala Mare a Teatrului National „Vasile Alecsandri“ din Iasi. Locurile sunt limitate, iar accesul in sala Nationalului iesean se poate face doar urmand regulile de siguranta ale institutiei. Pentru a evita situatii neplacute, FILIT pune la dispozitia celor interesati trei modalitati diferite de a obtine locuri la dezbaterile si concertele de seara.

Rezervarile online sunt disponibile de astazi pe site-ul FILIT. Folosind formularul de pe pagina evenimentului selectat pot fi rezervate cel mult doua locuri pe baza numelui, prenumelui, a e-mailului si a unui numar de telefon. In urma verificarii rezervarii de catre echipa festivalului, cei care au rezervat locuri online vor primi un e-mail de confirmare.

Foarte important: pentru a avea acces la evenimente, titularul unei rezervari confirmate este invitat la Casa FILIT pentru a ridica din zona „InfoDesk“ tichetul/tichetele cu numarul randului si al locului din sala TNI incepand din 1 octombrie, ora 10.00. Cu exceptia serii de miercuri, 1 octombrie, cand tichetele pentru aceeasi zi pot fi preluate pana la ora 16.00, pentru evenimentele din 2-5 octombrie exista obligativitatea de a fi ridicate de titulari pana in ziua evenimentului, cel mai tarziu la ora 12.00, de la Casa FILIT.

Un numar limitat de invitatii va fi disponibil direct la Casa FILIT, zilnic, pana in ora 12.00, pentru evenimentul serii respective. Doritorii sunt rugati sa se adreseze voluntarilor din zona „Info Desk“ (intrarea in Casa FILIT).

De asemenea, la Teatrul National, in seara evenimentului, un numar limitat de locuri last minute va fi disponibil cu 30 de minute inaintea evenimentului.

Urmariti programul complet al FILIT pe site-ul festivalului, www.filit-iasi.ro. Pe acelasi site puteti consulta biografiile tuturor invitatilor, precum si informatii la zi privind editia a II-a a FILIT. Urmariti-ne si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filit.iasi