Recomandarile acestei saptamani la Cinema City

A venit vara, dar un film la cinematograf ramane una din distractiile principale. Iti prezentam doar cateva din peliculele ce se difuzeaza in aceasta saptamana la Cinema City din Iasi. Tu la care vrei sa mergi?


Jurassic World 2015 Recomandarile acestei saptamani 15-20 iunie Recomandarile acestei saptamani 15-20 iunie Jurassic World 2015

Jurassic World

Plasat la 22 de ani dupa Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passle din Jurassic Park, insula Nublar este locatia unui parc complet functional numit Jurassic World asa cum visase John Hammond. Pentru a-si mentine reputatia si a atrage noi vizitatori, geneticienii au creat o noua specie de dinozaur numit Indominus Rex . Insa cand lucrurile iau o turnura neasteptata si Indominus scapa, vor reusi eroii nostrii sa scape de pe insula?

 


Mad MaxMad Max Recomandarile acestei saptamani 15-20 iunie Recomandarile acestei saptamani 15-20 iunie Mad Max

Plasat intr-un viitor apocaliptic in care principala problema a omenirii este lupta pentru supravietuire, Mad Max are in centru povestea unui om urmarit de propriul trecut, ce prefera sa calatoreasca singur si sa nu-si faca prieteni. In ciuda propriilor convingeri acesta se alatura unui grup de supravietuitori ai desertului condusi de implacabila luptatoare Furiosa. Acestia sunt urmariti permanent de tiranul Immortan Joe, care ii suspecteaza ca i-au furat cea mai de pret posesie.

 


San Andreas Recomandarile acestei saptamani 15-20 iunie Recomandarile acestei saptamani 15-20 iunie San Andreas

 Dezastrul din San Andreas

„Dezastrul din San Andreas” spune povestea pilotului de elicopter Ray (Dwayne Johnson) si a sotiei sale Emma (Carla Gugino), ce lupta pentru a-si salva propria fiica, victima a unui cutremur ce loveste California. Insa interventia lor printre ruinele orasului e doar inceputul, pentru ca lucrurile degenereaza atunci cand totul cred ca s-a terminat.

Un film de actiune îndraznet, „Dezastrul din San Andreas” ii readuce impreuna pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton si producătorul Beau Flynn care mai colaborasera anterior la aventura de succes „Calatoria 2: Insula Misterioasa”.