PR Tea – o cana de PR cu un profesionist

Avatar-PR-Tea-iasi-2014 pr tea PR Tea - o cana de PR cu un profesionist Avatar PR Tea iasi 2014PR Tea de Iasi, proiectul bianual organizat de PRIME Iasi, ajunge la cea de-a XII – a editie. Evenimentul va avea loc pe data de 3 decembrie la libraria Carturesti din cadrul Palas Mall, incepand cu ora 18:00. Concretizandu-se ca o intalnire informala intre studenti si un specialist in domeniu, PR Tea de Iasi le ofera participantilor posibilitatea de a-si completa cunostintele. Avand posibilitatea sa interactioneze cu speaker-ul acestia isi pot clarifica nelamuririle si pot invata din experienta meritorie a invitatului.   

Tema acestei editii, Designul produselor publicitare, va fi dezbatuta de catre Adrian Serghie – fotograf, graphic designer si ilustrator. Astfel, pentru toti pasionatii de publicitate care isi doresc sa afle cat mai multe despre design, evenimentul reprezinta posibilitatea de a descoperi ce se ascunde in spatele unui produs, drumul creativ de la idee la concept si cum se intampla asta in cadrul unei echipe care trebuie sa creeze o legatura intre un brand si consumatori. Cum acesta trebuie sa fie o persoana, designul reprezinta hainele pe care le poarta, gesturile si nuantele care conteaza atat de mult pentru consumator. Pentru ca domeniul designului este unul destul de vast, iar noi venim sa ii ajutam direct pe studenti, vom incerca sa raspundem nelamuririlor pe care le au.

Prin urmare, inscrierea in proiect se face pe  baza unui formular, iar cele mai bune intrebari vor fi selectate in limita celor 30 de locuri pe care le putem acoperi. Daca esti interesat si vrei sa afli cat mai multe despre Designul produselor publicitare de la Adrian Serghie, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul ce va putea fi descarcat de pe blogul oficial PRIME Iasi (click aici), odata cu inceperea inscrierilor si sa ne convingi printr-o intrebare foarte buna.

Asa cum te-am obisnuit, vom  invata  de  la un specialist in domeniu lucruri utile si ne vom bucura de pasiunea pentru publicitate si design intr-un spatiu informal, cu iz de cultura si poveste.