Povestea Untold Festival Cluj 2015

untold-festival-cluj-2015-artisti-noi untold festival Povestea Untold Festival Cluj 2015 untold festival cluj 2015 artisti noi

A fost odata ca niciodata ca daca n-ar fi nu s-ar povesti: a fost o data Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeana a Tineretului. Un oras pe malul unui rau, inconjurat de imaginatie si de voie buna care invita printii si domnitele din toate cele 9 mari si 9 tari, la un bal cum nu s-a mai vazut si care se va chema Untold Festival.

In mijloc de vara, cu soare si distractie, Avicii, David Guetta, John Newman, Fedde Le Grand, ATB si muuuulti alti Feti-Frumosi antrenati in manuirea mixerului, microfonului, chitarilor si sintetizatoarelor si inconjurati de magice lumini de stroboscop si lasere, vor veni la Cluj tocmai de la capatul pamantului, ca sa ne aduca o experienta de neuitat!

Mai mult de 10 scene vor impanzi taramul Untold Festival si timp de 4 zile si 4 nopti, intre 30 iulie si 2 august, vei avea de infruntat, dragul nostru Praslea, o sumedenie de ispite si pericole pentru plictiseala: concertele de la Main si Secondary Stages din Zona River situata intre Cluj-Arena si Sala Polivalenta, concertele si chill-out zone-ul din The Forrest (Parcul Central), doar ca sa razbesti in Zona The Citadel (Piata Unirii) unde o scena imensa cu intrare libera va celebra spatiul public si tineretea sutelor de mii de Greuceni si de Ilene Cosanzene.

Dar daca Balaurul cu Trei Capete iti va fi incurcat drumurile si in loc de Cetate, vei ajunge in Zona The Pool nu vei regreta: vei gasi aici o petrecere la piscina care l-ar face invidios chiar si pe Imparatul Rosu!

Untold va fi mai mult decat un simplu festival, mai mult decat doar muzica! Untold Festival va oferi sansa participantilor sa scape de rutina intr-un taram magic!

Anul acesta, veti afla povestea nespusa a basmelor romanesti care cuceresc Cluj-Napoca. Principalele zone din oras vor fi transformate in taramuri mitice: The River, The Mountain, The Citadel, The Forest si The Pool. Fiecare taram va avea propria poveste si propriul protector.

Balaurul cu trei capete este doar primul personaj care trece granita, in realitate, si cucereste The River.

Stud Pass si Untold Festival ofera posesorilor de Card Stud Pass abonamente la pretul special de doar 199 Lei. Oferta completa o gasiti aici!