Piesa de teatru „Cu bunelul, ce facem?” @ATRAG IASI

piesa-de-teatru-cu-bunelul-ce-facem-atrag-iasi-proiectul-adevarata-basarabie atrag iasi Piesa de teatru „Cu bunelul, ce facem?” @ATRAG IASI piesa de teatru cu bunelul ce facem atrag iasi proiectul adevarata basarabie

Asociatia Tinerilor Romani din Afara Granitelor (ATRAG) are placerea de a va invita la spectacolul „Cu bunelul, ce facem?”, sustinut de Teatrul National Satiricus I.L Caragiale din Chisinau. Evenimentul va avea loc vineri, 22 mai, ora 18.45, in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din Iasi. Regia artistica este asigurata de catre Alexandru Grecu. Autorul textului este Constantin Cheianu.

Spectacolul „Cu bunelul, ce facem?” are ca punct de plecare protestele din 7 aprilie 2009, care s-au desfasurat in Chisinau, Republica Moldova. Ceea ce a determinat protestele, a fost anuntarea rezultatelor preliminare din 5 aprilie care au atribuit aprope 50 % din voturi Partidului Comunistilor din Republica Moldova. In aceasta piesa de teatru sunt prezentate zilele de speranta si teroare de la inceputul lui aprilie, care au acutizat conflictul dintre doua generatii, si anume generatia in varsta care voteaza pentru comunisti si tanara generatie care voteaza pentru opozitie.

Chiar daca traiesc sub acelasi acoperis, nepotul incearca sa-si convinga bunelul sa nu mai voteze comunistii, ci opozitia. Intre aceste doua generatii incepe o confruntare. Realitatea este expusa in aceasta piesa de teatru. Nu ezitati sa petreceti o seara frumoasa alaturi de ATRAG si actorii de la Teatrul Satiricus din Chisinau. Va asteptam cu drag!

Intrarea este libera!