Perfect la Iasi = Timpuri noi + Partizan @Underground Pub Iasi

Doua scene, doua orase si un concert Perfect. Timpuri Noi si Partizan vor concerta impreuna la Iasi si Bucuresti, in luna noiembrie a acestui an. Cei care au impus Timpuri Noi drept grupul de elita al rockului romanesc de avangarda acum mai bine de 20 de ani, sunt din nou impreuna, iar prezenta lor scenica este la fel de exploziva.

Va fi un concert retrospectiv de la infiintarea Timpuri Noi si pana in prezent, foarte bine structurat, cu piese atent alese din care nu vor lipsi: Drumul spre lumina, Albele Furtuni, Mistretul, Becule, Tanta, Vecina, Luca, Stere, Adeline, NATO, Verginica, Emigrant.

Adrian Plesca – Artan, Razvan Moldovan – Suedezu’ Dan Iliescu, Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Barbulescu si Alex Vascan ne promit ca vor incepe perfect si vom incheia, cum altfel,daca nu Perfect!

Concertul din Iasi va avea loc sambata, 15 noiembrie, la Underground Pub, Galeriile Stefan cel Mare.

Bilete si informatii referitoare la rezervari se gasesc direct la locatie. https://www.facebook.com/Undergroundthepub

Timpuri-Noi-&-Partizan-iasi-Underground-pub-2014 underground pub Perfect la Iasi = Timpuri noi + Partizan @Underground Pub Iasi Timpuri Noi Partizan iasi Underground pub 2014

Parteneri Iasi: TeleM, TIMPUL, Radio U, Iasul Cultural, Adevarul, IasiFUN, Ziarul de Iasi, Evenimentul regional al Moldovei, Radio Iasi.

Concertul din Bucuresti va avea loc sambata, 22 noiembrie, in Orasul cu chef de viata – Beraria H. Pretul biletului de concert este de 40 de lei, iar biletele pot fi achizitionate online, prin reteaua iabilet.ro si fizic, din locatie, in seara evenimentului.

https://www.facebook.com/BerariaH

Partenerul radio al Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passlor este Rock Fm.
Parteneri media: Jurnalul, Ziare.com, Zile si Nopti, InfoMusic, 220.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, Let’s rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, Urban.ro, no3,
Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, inOras.ro,Askmen.ro, BeWhere!

Povestea Timpuri Noi

In armata, l-a cunoscut pe Suedezu’- Razvan Moldovan. Dan Iliescu canta la chitara, iar Razvan batea la valiza. Razvan i-a spus ca are o trupa tare in Bucuresti, dar cand au ajuns in oras si au pus statia in mijlocul salii, nu era decat Artan- Adrian Plesca. Au aparut curand si tobele lui Razvan si alti baieti, si au inceput sa repete intr-o sala dintr-o uzina. Mai apoi i-a descoperit Cristi Zapada de la Metrock. Au dat primul concert in 1982, la Casa de Cultura „Infratirea intre popoare”.

Timpuri Noi aveau curajul sa fie o trupa de rock care canta fara chitara distorsionata si fara voce pitigaiata. Voiau sa fie altfel, la modul ostentativ, iar publicul o simte si azi ca un fel de provocare.
Au multa energie, si totul la asta se rezuma: sa transmiti ceva de pe scena. De asta s-au apucat de muzica si de asta ii revedem impreuna pe scena pe 15 noiembrie si respectiv, 22 noiembrie: pentru a pastra viu sentimentul de libertate, spiritul rock, rebel.

In lumea muzicala pop din Romania, invadata de play-back-uri, de dulcegarii, de freze si busturi sclipicioase, in spatele carora nu se afla mai nimic, Partizan poate avea efectul unei galeti cu apa receptionate dis-de-dimineata. Cu ironia fara limite a textelor, care iau la tinta atitudini si mentalitati ale stabilor, ale imbogatitilor peste noapte, ale celor care fac din Mercedes telul suprem, Partizan este o explozie de ritmuri moderne adunate sub titulatura de „muzica veche de tip occidental”.
Adrian Plesca spune despre Partizan ca este proiectul unor oameni indragostiti de multa vreme de muzica.