Okapi Sound – concert lansare OkapiTati @ Skin Club (Iasi)

concert-lansare-okapi-sound okapi sound Okapi Sound - concert lansare OkapiTati @ Skin Club (Iasi) concert lansare okapi sound

Dupa concertele de la Bucuresti, Timisoara, Arad si Alba Iulia, Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitza, Spike, MefX, Junky, Tranda, Nane si DJ Oldskull vor sustine cel de-al patrulea concert de lansare „OkapiTati” din tara, sambata, 1 noiembrie, la Skin Club, Iasi.

Biletul de intrare va costa 20 lei si va putea fi achizitionat la intrarea in club, accesul realizandu-se incepand cu ora 23.00.

Primii 100 sositi la concertul de la Skin Club vor primi gratuit CD-ul „OkapiTati”, editat doar in scop promotional si distribuit gratuit.

Mixtape-ul „OkapiTati” contine 23 de piese si a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound si, pentru download gratuit, pe www.okapisound.com, iar pe material pot fi ascultati toti cei 10 artisti Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitza, Spike, Junky, MefX, Tranda, Nane si DJ Oldskull), dar si invitatii: ALAN & KEPA, Criss Blaziny, Zhao si DJ Undoo.

„OkapiTati” a strans in cele trei saptamani de cand a fost lansat in mediul online peste 20000 de download-uri, iar, la concertele de lansare de la Bucuresti, Timisoara, Arad si Alba Iulia, alaturi de cei 10 artisti au fost peste 3000 de persoane. Va multumim pentru suportul de pana acum!

Nu uitati, sambata, 1 noiembrie, ora 23.00, va asteptam la concertul „OkapiTati” din Iasi!