Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs – Editia Iasi 

noaptea-alba-a-creatorilor produs Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs - Editia Iasi  noaptea alba a creatorilor

11 octombrie 2014
Teatru Fix
Str. Cuza Voda, nr. 10, Iasi
Intrarea libera!
––––––––––––

12 de creatori si designeri de produs confirmati
peste 50 de produse de autor si proiecte culturale
1 brosura printata
2 formatii cochete:
Fara zahar
Stefana Ganea
peste 40 de parteneri media
peste 5 bloggeri oficiali

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat creatorilor si designerilor de produs cu organizare in Bucuresti, Iasi si Cluj Napoca.

Vor expune designerii si creatorii de produs: PrintUnique, Jasmine FeltArt, Ionut Tima, Ziurel, Transformator, DLaura’s Art, Mona Dragusanu- Atelier handmade, Upside Down, Push Design, DecoBox, Wood Be Nice si Claudia Tame.

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs a ajuns la editia a III-a. Ceea ce este inedit, pe langa faptul ca vom aduce la un loc designeri si creatori de produs exceptionali, vom promova tinerii designeri si vom sustine spatiul creativ romanesc, anul acesta intalnindu-ne in 3 orase din Romania: Bucuresti (Institutul Francez, Cinema Elvira Popescu& Chez Elvire – 20 septembrie), Iasi (Teatrul Fix- 11 octombrie) si Cluj-Napoca (Centrul de Cultura Urbana Casino- 25 octombrie).

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este un proiect realizat de Asociatia Atelierul de Creatie (asociatie ce realizeaza si proiectele Revista Atelierul, Meet the designers, Artizanul Anului) si este finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Intrarea libera!