Moonlight 2 ۞ GOJIRA ✖ PLANET H @DUBLIN PUB IASI

MOONLIGHT Events in parteneriat cu Eragon Vibes va prezinta VINERI, pe data de 24 Aprilie, un concert marca Gojira & Planet H.

Data: VINERI, 24 Aprilie
Locatie: Dublin Pub Iasi
Intrare: 20 Ron 

moonlight-events-gojira-planet-h-dublin-pub-iasi dublin pub iasi Moonlight 2 ۞ GOJIRA ✖ PLANET H @DUBLIN PUB IASI moonlight events gojira planet h dublin pub iasi
Lineup :
►Gojira
https://soundcloud.com/gojira
►Planet H
https://soundcloud.com/planet-h
►Evolve Dubz
https://soundcloud.com/evolve_dubz
►Atom 
https://soundcloud.com/atomdubss
►DM 
https://www.mixcloud.com/DMMD
►Burbon
https://soundcloud.com/tudorgradinaru
►Padu
https://www.facebook.com/paduraru.cozmin13?fref=ts
►Nibiru
https://www.facebook.com/andrei.podoleanu?fref=ts
►MC Kamikaze
https://www.youtube.com/channel/UC9qV_eooxvAD1yiQQ_m81tw 
►MC Nosteam
https://www.youtube.com/channel/UCMbFZkge9llW6hi9iKKdLtA
►Hidrogen-Rap Session
https://www.facebook.com/pages/MC-Hidrogen/1456838827910160?fref=ts
►Kraft-Beatbox
https://www.facebook.com/andrei.andrey.3154284?fref=ts

Gojira activeaza inca din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtona, fiind renumit pentru mixurile sale de bass imbinate cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep. Predispus catre combinatii indraznete si nemaipracticate, prestatiile sale ofera ascultatorilor un plus de adrenalina, reusind sa le aduca zambetul pe buze si sa ii imbie la dans. Debutand ca si opening act pentru Faithless, a continuat sa apara pe scena alaturi de nume ca Prodigy, Pendulum, Faithless, Massive Attack, Tricky, Nero, Borgore, Foreign Beggars, Kode 9, Noisia, Flux Pavillion, Emalkay, Caspa, Stanton Warriors, Plump Djs, Annie Nightingale, etc.

Planet H a fondat formatiile rock Narkoma si Godmode, iar de 10 ani face in paralel muzica electronica. A inceput cu IDM, trip hop, iar in ultimii trei ani dubstep si drum and bass. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vita de Vie – „Varza”, ROA – „Ne place”, Coma – „Coboara-ma in Rai”. In prima jumatate a lui 2012 a produs impreuna cu Gojira piesele „Da-i mai tare” (feat. DOC) si „Fugi!”(feat. Deliric 1) – doua colaborari cu unii dintre cei mai populari artisti hip-hop din Romania. A impartit scena in ultimii ani cu Deftones, Borgore, Vaski, BAR9, Calvertron, P Money, Alix Perez, Psychofreud etc.