MARKONE1 x ARSSURA x DJ GORE live in UNDERGROUND Iasi

arsura underground iasi MARKONE1 x ARSSURA x DJ GORE live in UNDERGROUND Iasi arsura

Despre Arssura:

Arssura s-a apucat de cantat hip-hop cu 12 ani in urma fiind unul din fondatorii trupei Da Tricks cu care a si aparut pe cateva compilatii oficiale lansate in 1998-1999, dupa care a continuat cu o alta trupa si anume Grupa Mare in paralel lucrand si la un material solo denumit ”Franturi din trecut” pe care l-a si lansat independent in 2002. 

Dupa succesul primului album se decide sa continue solo lucrand la al doilea material discografic ”Lucrare de diploma”(2006), participarea si totodata castigarea concursului de freestyle in 2004 organizat de Hades Records ii aduce propunerea de a semna primul contract cu o casa de discuri (Roton), apucandu-se serios de treaba la jumatatea anului 2006 finalizeaza Lp-ul ”Lucrare de diploma” un material plin de colaborari cu nume consecrate: Puya (La Familia), Simona Nae, Connect-R. A colaborat pe albumele unor artisti ca: Ombladon (Parazitii), Laura Andresan si multi alti. Album ”Punct lovit ” este al treilea material discografic la care artistul a lucrat aproape 1 an.

Dupa vacanta de vara reincepem sezonul concertelor, de data aceasta cu MarkOne1, Arssura si Dj Gore.

Evenimentul va avea loc in Underground Iasi, vineri 26 septembrie 2014, in deschidere urmand a urca pe scena Afty, Boala, Deejay Robert, Blaze si ZilaMike.

Primi 50 de oameni primesc un cd cu MarkOne1 inclus in pretul de Bilet.

” Off da dome, rime pe loc fara masura
Provocari directe fata in fata fara ura.
Face parte din a hip hop-ului cultura,
Acum intreb : Cine il provoaca pe ARSSURA ? ”

Accesul in sala va fi posibil incepand cu ora 20:30.

Biletele vor putea fi achizitionate doar de la intrare, avand pretul de 15 lei.

Rezervari mese: 0735004001 intre orele 18:00 – 22:00.

Primele 50 de persoane ce vor plati biletul la intrare vor primi gratuit cate un cd cu MarkOne1. Pretul unui bilet este de 15 lei, iar accesul in sala va fi posibil incepand cu ora 20:30.