Malaies in Calcaies @Teatru FIX Iasi 

Salut! Nu-i asa ca ti-e dor de copilarie, de joaca si de poveste? Vino la “Malaies in Calcaies” un spectacol de teatru marca Frilensar, un spectacol ce-si propune sa readuca in prim plan traditiile si obiceiurile ca factor esential in recapatarea identitatii nationale. Suna maret, dar de fapt e o joaca de copii mari pe un scenariu din “Capra cu trei iezi”, o joaca plina de umor si voie buna.

afis-malaies-in-calcaies-teatru-fix-iasi--25-ianuarie teatru fix Malaies in Calcaies @Teatru FIX Iasi afis malaies in calcaies teatru fix iasi 25 ianuarie

In numai un an de la aparitie, “Malaies in Calcaies” a devenit unul din cele mai bune spectacole de teatru independent din tara, castigand doua premii la cele mai importante doua festivaluri de teatru independent din Romania (Maratonul teatrului independent Bucharest Fringe 2014 si Festivalul National de Teatru Independent 2014). Spectacolul s-a jucat in peste 5 orase din tara castigandu-si inca de la inceput un public tanar de calitate.

 “Urmarindu-i pe Ada Lupu, Ioana Corban, Loredana Cosovanu, Tiberiu Enache, Alex Iurascu, George Cocos si Daniel Chirila, am convingerea ca acesti tineri talentati pot functiona mereu cu aceeasi ardere totala, impingandu-si limitele fizice pana la visceralitate si dinamitand cliseele. Linia experimentala pe care si-au asumat-o merita explorata in continuare, fara concesii si fara complexe. Nu e greu sa ti-i imaginezi pe o scena mare, intr-un subsol murdar sau – de ce nu – chiar intr-o pestera. Pentru ca, pur si simplu, pe Frilensari ii roade teatrul la lingurica.” ( Beatrice Lepadat, in Agenda Liternet)

componenti-trupa-de-teatru-frilensar teatru fix Malaies in Calcaies @Teatru FIX Iasi componenti trupa de teatru frilensarDistributie:

Ada Lupu ( cistigatoarea Marelui Premiu „Stefan Iordache” la Gala HOP –  gala tanarului actor 2014 )
Loredana Cosovanu ( cea mai buna tanara actrita la Gala Hop 2012)
Ioana Corban
Daniel Chirila
George Cocos
Alex Iurascu
Enache Tiberiu

Regia: colectiva

Coregrafie: Beatrice Volbea

Adaptare: Daniel Chirila

Data: duminica 25 ianuarie ora 19:00

Locatie: Teatru FIX

Suport artist: 15 ron intreg/ redus studenti, elevi, pensionari 12 ron

Nr rezervari: 0724.921.212

Si ca seara sa fie cu adevarat excelenta, pe baza Cardului de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi Stud Pass, la Teatru FIX te bucuri de reduceri consistente. Oferta completa o gasesti aici.

Spectacolul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Totul despre Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passle din Iasi, gasesti la rubrica special pregatita pentru tine: Stiri si evenimente. Lectura placuta iti dorim:)