Licenta bate la Usa Licenta bate la Usa Licenta bate la Usa 2014 - "Societatea Pentru Psihologie"! afisLBLU siteUn alt mult indragit proiect derulat in cadrul Asociatiei „Societatea Pentru Psihologie”, prinde contur sub coordonarea Loredanei-Andreea Boiea. Acest program constituie un moment unic sau mai bine zis reprezinta o rascruce pentru toti studentii din toate randurile.

Daca pana in prezent „Licenta bate la usa” a fost activata doar intr-o singura zi, indoielile studentilor fiind lamurite de un singur invitat special, ei bine, in acest an fiti pregatiti pentru un intreg maraton de intalniri si discutii desfasurate in trei zile consecutive.

Acest eveniment este adresat studentilor din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (Universitatea « Alexandru Ioan Cuza « ) cu precadere din anul 3 de studiu – care au nevoie de reimprospatarea memoriei cu privire la anlizele statistice necesare in realizarea licentei; celor din anul 2 de studiu – care curand vor trebui sa-si alega tema si profesorul de licenta, dar si celor din anul 1 – care doresc sa fie familiarizati cu ceea ce presupune examenul de licenta.

Pe 15, 16, 17 martie 2014 va asteptam in corpul R al Univeristatii, sala R 502 pentru a lua parte la 3 zile pregatitoare pentru licenta si nu numai: Teste T, ANOVA, Corelatii, Regresie, Designul cercetarii, Alegerea temei si scrierea licentei.

Forma si continut, prezentare lucrari de licenta, discutii cu absolventii si profesorii; Facilitatorii acestor sesiuni de pregatire sunt : Asist. Dr. Irina CRUMPEI, Asist. Dr. Cornelia MAIREAN, Lect. Dr. Daniela ZAHARIA, Lect. Dr. Andrei MARIAN, Miroslav COJOCARI, Ioana DARCACI, Bianca CIUBOTARIU, Loredana-Andreea BOIEA, Cosmina IRICIUC.

Constienti de abaterea noastra de la traditie din acest an, v-am pregatim o mica simulare menita sa sparga barierele dintre studenti si profesori. Vino si tu! Arata profilor ce ai lucrat!.

Nu rata oportunitatea perfecta de a vorbi si de a te lamuri. Poti sa ai si tu sansa ca, in anul trei, construirea unei licente sa ti se para o mica joaca de copil pentru un tanar (sau o tanara) asa bine instruit(a) si invatat(a).

Loredana-Andreea BOIEA si AnaMaria MIHAI

Pentru a afla mai multe despre participarea la acest proiect consultati sectiunea proiectului de pe site-ul Asociatiei SPP :
http://www.psih.uaic.ro/~spp/index.php?option=com_content&view=article&id=88&Itemid=72&lang=ro