[INTERVIU] NRG Events – Unicul organizator de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass EDM din R.M 

nrg-events-interviu-stud-pass-2015 nrg events [INTERVIU] NRG Events - Unicul organizator de evenimente EDM din R.M nrg events interviu stud pass 2015Printre numeroasele taskuri, termene limite si multe alte lucruri pe care le au de facut, vorba aia organizarea evenimentului „ORANGE PREZINTĂ ARMIN VAN BUUREN @ MOLDEXPO” nu este deloc simpla, echipa NRG Events a acceptat provocarea de a ne povesti cateva lucruri despre ei, despre trecutul lor si despre planurilor lor de viitor. Sa-i dam drumul:

Q. Pentru inceput te invit sa faci o scurta prezentare a proiectului. Ce este NRG Events si ce face?

A. NRG Events este unicul organizator de evenimente EDM din Republica Moldova care, in 2015 face 10 ani de activitate. Deja am devenit simbolul calitatii in organizarea evenimentelor. Dar nu ne rezumam doar la evenimente EDM, avem si alte proiecte.

Q. Cati oameni sunteti implicati in NRG Events si cum a evoluat de-a lungul timpului?

A. Desigur NRG Events este o echipa care in decursul anilor a crescut nu doar pe plan profesional dar si cantitativ. Acum in echipa lucreaza aproximativ 10 persoane implicate direct in organizarea evenimentelor. Fiecare isi are domeniul sau de activitate si este implicat pe filiera sa. Poate din acest considerent am reusit sa ridicam nivelul organizarii si a productiei la un nivel european.

Q. Hai sa ne intoarcem cateva minute in timp la momentul in care a luat nastere NRG Events. Cum ati inceput si care este povestestea voastra?

A. Acum 10 ani in urma nici nu era gandul la o companie care va organiza evenimente EDM de masa. Era Eugen si Vlad care au inceput sa faca evenimente mici cu muzica “trance” intr-un local pentru 50 de persoane. Acest proiect se numea Avalanche.md – prin comunitate de iubitori de musica trance din Moldova. Dupa un an a aparut pe orizont si primul Open Air organizat de baieti care a adunat cateva sute de tineri. Urmatorul Open Air adunand deja de la o mie in sus. Si deja dupa 3 ani de activitate sub denumirea Avalanche.md am aparut si eu in echipa cand Vlad a parasit Republica Moldova pentru un job in alta tara. De atunci a aparut si denumirea NRG Events. Peste ceva timp Vlad s-a intors inapoi si a continuat sa faca evenimente cu noi. La fel pot sa-l mentionez si pe Cornel – persoana cheie in echipa care se ocupa cu partea mai putin interesanta pentru public -finante si catering.

nrg-events-armin-van-buuren-interviu-stud-pass-2015 nrg events [INTERVIU] NRG Events - Unicul organizator de evenimente EDM din R.M nrg events armin van buuren interviu stud pass 2015

Q. Stiu ca urmeaza un MEGA eveniment alaturi de Orange Moldova avandu-l ca invitat pe Armin Van Buuren. Ce ne poti spune despre asta? La ce sa ne asteptam?

A. Acest eveniment este pentru noi unul mult asteptat deoarece in decurs de 4 ani tot incercam sa il aducem pe Armin in Moldova. Si iata acum am reusit cu mult efort din partea echipei si implicarea directa a lui Andrew Rayel. Asteptarile tuturor sunt mari deoarece Armin nu a fost in Republica Moldova niciodata. Dar noi vorbim de Armin van Buuren World Tour 2015 ceea ce nu este ASOT sau Armin Only dar totusi este turneul mondial al artistului – lucru ce il face si mai asteptat.

Q. Am observat ca in prima zi cand s-a dat startul la bilete feedback-ul a fost excelent. La ce numar de participanti va asteptati?

A. Da, in prima zi cand fanii lui Armin au aflat ca vine la Chisinau nici nu au crezut pana in momentul cand pe pagina lui oficiala a fost anuntat evenimentul. Primele zile de vanzare a biletelor au batut recordurile. Cu siguranta va fi un eveniment SOLD OUT cu mult timp inainte de eveniment. De aceea toti doritorii ar trebui sa isi achizitioneze bilete in avans.

Q. Care au fost principalele provocari pe care le-ati intampinat de-a lungul timpului?

A. Cea mai mare provocare a fost sa gasim o data libera pentru Moldova.

Q. Ce va face sa continuati? Care e motivatia voastra?

A. Suntem obsedati de muzica asta. Ne face sa dorim sa facem ceva pentru iubitori de EDM din Republica Moldova. Mie personal imi place sa vad mii de oameni dansand si cantand. Avem un public extraordinar – lucru mentionat de toti artistii.

Q. Am tot povestit despre NRG Events si proiectele din spatele organizatiei, dar povesteste-ne catevaechipa-nrg-events-interviu-stud-pass-2015 nrg events [INTERVIU] NRG Events - Unicul organizator de evenimente EDM din R.M echipa nrg events interviu stud pass 2015 lucruri despre Serge Kino.

A. Nu-mi place sa povestesc despre mine. Cine ma cunoaste stie ce reprezint. In rest toti stiu ca am o mie de ocupatii incepand de la muzica terminand cu sport si o pozitie civica activa.

Q. Ai organizat pana acum o multime de petreceri si ai fost implicat in si mai multe. Unde te-ai simtit cel mai bine si de ce?

A. Imi este greu sa compar deoarece am avut diferite perioade cand ascultam si promovam diferite stiluri de muzica si apaream cu artisti foarte populari pe o scena etc. Probabil ca din ultimile este proiectul pe care l-am crescut impreuna cu cativa colegi (Ticu, OT BEATZ, Stefanski, Stewart) – BLVCK FRIDAY. Este cea mai populara petrecere organizata local cu artisti locali care a strans cateva mii de oameni la eveniment. Este vorba de muzica “Trap” si “EDM Trap”. Asa fenomen ca BLVCK in Republica Moldova eu nu mai tin minte sa se mai fi intamplat.

Q. Care sunt, din perspectiva ta, elementele cheie ale unu party reusit?

A. Artist sau content potrivit pentru publicul din zona, promovare corecta, echipa competenta.

Q. Dintre toti artistii si trupele pe care le-ati avut invitate in cei 10 de ani de activitate care sunt favoritii tai?

A. Aici deja cred ca imi va fi greu sa spun doar cateva nume deoarece cu toti suntem in relatii foarte bune si ne mai vedem la diferite evenimente nu doar in Republica Moldova.

Q. Credeti ca ar fi avut un success si mai ridicat NRG Events daca ar fi fost intr-o alta tara… Daca da, unde?

A. Nu stiu, istoria noastra a fost in Republica Moldova si continua sa fie aici. Dar avem planuri de extindere.

Q. Aveti foarte multi tineri din Iasi si nu numai ce va urmaresc indeaproape (printre care si colegii mei). Ce mesaj ai pentru ei?

A. Sa iubeasca muzica asa cum o iubim noi. Sa calatoreasca si sa vada multe evenimente frumoase care se petrec in lume. Asta daca vorbim de domeniul nostru de activitate. In rest ne dorim ca tineretul sa duca un mod de viata sanatos fara sa consume substante narcotice. Sa aiba mereu dorinta de a invata ca pe viitor aceste cunostinte sa le implimenteze in viata.

Citeste despre:

1. De vorba cu Andi Vanca – PR Manager Electric Castle [INTERVIU]

2. MadLiquid, Drum & Bass DJ / Promoter [INTERVIU]