Incepe-ti cariera cu AIESEC Academy!

Primavara asta traieste o experienta de neuitat cu AIESEC Academy. Participa la traininguri sustinute de specialisti in domeniu si imbogateste-ti cunostintele de IT, MARKETING sau ANTREPRENORIAT.

AIESEC Academy este un proiect ce se desfasoara la nivel national in cadrul caruia studenti din diferite domenii de invatamant participa la 4 weekend-uri de traininguri livrate de persoane cu experienta in cele 3 domenii mentionate mai sus. Fii si tu unul dintre participanti!

Afis-AIESEC-Academy-Iasi-2015 aiesec academy Incepe-ti cariera cu AIESEC Academy! Afis AIESEC Academy Iasi 2015

Daca esti student la Facultatea de Informatica, Facultatea de Matematica – Informatica sau Informatica Economica, iar atentia ta este indreptata spre mediul digital si vrei sa afli mai multe despre el, acesta este locul potrivit pentru tine! Aplica pentru Scoala de IT si aprofundeaza-ti cunostintele prin cele trei domenii de training, Web – front end, Web – back end si Android.

Sau, daca studiezi Marketing si Relatii Publice, iar vanzarile sunt pasiunea ta si vrei sa afli care sunt cele mai noi strategii folosite de companiile de succes, aplica pentru Scoala de Marketing si invata despre cele doua domenii de training, Advertising si Sales.

Ai o idee splendida pentru un start-up sau ai deja o afacere in desfasurare si ai nevoie de asociati la fel de motivati ca tine pentru a atinge succesul dorit? Aplica pentru Scoala de Antreprenoriat, intalneste noi oameni, fa schimb de idei, creeaza legaturi si ajuta-ti ideea sa devina realitate.

Sesiunile vor fi coordonate de traineri specializati in domeniul de activitate din mediul local si nu numai! Traineri internationali vor fi prezenti pentru a-ti arata cum se realizeaza business-ul in mediul extern. Trainingurile in cadrul AIESEC Academy sunt o ocazie unica pentru tine sa-ti testezi cunostintele si sa-ti depasesti limitele.

Vino la Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passle de prezentare a fiecarei scoli, de pe 18 martie, si afla mai multe despre cea de a treia editie a proiectului AIESEC Academy 2015.

Incepe-ti cariera cu AIESEC Academy!

Intra pe www.aieseciasi.ro/academy si completeaza forumarul de aplicare, pana pe 19 martie.