In luna decembrie, ansamblul Palas Iasi se transforma in Craciunia

palas-mall-iasi-craciunia-2014 palas iasi In luna decembrie, ansamblul Palas Iasi se transforma in Craciunia palas mall iasi craciunia 2014In luna decembrie, ansamblul Palas Iasi se transforma in Craciunia, taramul de poveste al celor mai frumoase sarbatori de iarna. Sute de mii de luminite feerice, decoratiuni de Craciun unice, proiectie 3D pe Palatul Culturii, premii la cumparaturi si zeci de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass spectaculoase – sunt doar o parte dintre surprizele pregatite de ansamblul din inima Iasului.

Startul sarbatorilor de iarna in Craciunia se va da pe 1 decembrie 2014. Ca si in anii precedenti, intregul ansamblu urbanistic va fi impodobit cu sute de mii de lumini, dar si cu decoratiuni unicat, realizate special pentru Palas Iasi. Cei mici si cei mari deopotriva vor fi incantati de jocul spectaculos al beculetelor multicolore din parc, dar si de bradul impozant de 20 de metri inaltime, globurile gigant, scenetele cu personaje de poveste si de stelutele cu lumini cazatoare din mall. Nu va lipsi atelierul de cadouri al lui Mos Craciun si trenuletul, care ii va plimba pe copii prin Atrium.

In luna decembrie, iesenii si locuitorii din regiune vor avea ocazia sa admire un show 3D impresionant pe Palatul Culturii, un spectacol emotionant de lumina, culoare si sunet in spiritul Craciunului, similar celor din marile orase ale lumii.

Mai jos aveti imagini de la proiectia 3D de anul trecut, ”Poveste de Craciun”! Patru proiectoare HD 3D au asigurat  imagini de inalta rezolutie, iar sistemul de sunet surround a creat senzatia unui veritabil concert in aer liber. Proiectia 3D de Craciun oferita de Palas in 2013 a fost una dintre cele mai mari din tara, derulandu-se pe o suprafata de 1.650 mp, cu o lungime de 11o m si o inaltime de 15 m, pe fatada sudica a Palatului Culturii.

In plus, iubitorii miscarii pe gheata vor avea la dispozitie, in parc, patinoarul Palas Ice.

Clientii veniti la cumparaturi sau la relaxare in ansamblul Palas vor fi rasfatati intreaga luna cu numeroase surprize. Vor avea parte de manifestari speciale de Ziua Nationala a Romaniei, de targuri de cadouri, concerte de muzica si evenimente de moda sustinute de designeri romani renumiti, spectacole de datini si obiceiuri, concerte ale Filarmonicii Iasi, premii atractive si multe altele.

Copiii vor fi in mijlocul atentiei la Palas, pentru ei fiind programate activitati distractive deosebite, pentru a se bucura de spiritul ludic al taramulului de basm Craciunia.