Hangariada – Promo Party @Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi | Answer Club

hangariada-promo-party-iasi-2015-answer-club hangariada Hangariada - Promo Party @Answer Club hangariada promo party iasi 2015 answer club

Pentru ca incet, incet se apropie HANGARIADA FESTIVAL, cel mai asteptat festival de arta si zbor din zona Moldovei, organizam un Promo Party, in care vor mixa cativa dintre DJ-ii care au castigat HANGARIADA DJ CONTEST si vor fi alaturi de noi la festival! Ca sa ne mentinem pe linia de plutire, 3 stewardese vor fi alaturi de noi la petrecere, pentru a intretine atmosfera aviatica! De asemenea, vom organiza o tombola in care pot fi castigate 3 invitatii pentru o persoana la festival!

LINE UP:

Evolve Dubz B2B Dru

Keeble – http://bit.ly/1FZSLtD 

Micro – http://bit.ly/1IwUSYI

Tudor G – http://bit.ly/1yKvAqp 

NU VAD – http://bit.ly/1ONoViJ 

Intrare – 20 RON

Despre HANGARIADA – Festival de arta si zbor:

HANGARIADA este singurul festival outdoor din Romania care imbina arta nonconformista cu pasiunea pentru zbor. In weekend-ul 15 -17 Mai va avea loc a 5-a editie a festivalului la Iasi, pe Aerodromul ”Alexandru Matei”.

Cele 3 zile ale festivalului vor fi pline de activitati aviatice, salturi cu parasuta, concerte, spectacole de teatru si activitati artistice neconventionale. De asemenea, Hangariada este in prezent singurul eveniment aeronautic din Iasi inclus in 2015 de Aeroclubul Romaniei in calendarul oficial al Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passlor aeronautice nationale si internationale.

Festivalul HANGARIADA are ca scop crearea unui spatiu dedicat oamenilor cu deschidere spre frumos, spre arta, oameni care au o minte „deslusita” si idei revigorante. HANGARIADA inseamna lupta impotriva conventionalului promovat ca valoare fixa, ca standard, ca reper.

HANGARIADA are ca obiectiv promovarea activitatilor creative, recreative si sportive, desfasurate in aer liber pentru toti pasionatii de zbor, arta si miscare, evenimentul fiind o provocare pentru public – indiferent de varsta.

Citeste despre:

1. HANGARIADA – Festival de arta si zbor;

2. ELECTRIC CASTLE prezinta DISCO MODERN [Iasi];

3. ARS URBANA revina cu a V-a editie.