Glume, nu abureli la PR Tea de Iasi!

PR-Tea-de-Iași---poster-stud-pass-2015 prime iasi Glume, nu abureli la PR Tea de Iasi! PRIME IASI PR Tea de Ia  i poster stud pass 2015Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, PRIME Iasi, organizeaza pe data de 13 mai, in Libraria Carturesti, Palas Mall Iasi, incepand cu ora 13:00, proiectul PR Tea de Iasi, editia a XIII – a.

Invitatii, Alex ZAMFIR – partener al agentiei de publicitate si Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass Funvertising si initiator al proiectului www.1leu.org, insotit de Mircea MOLDOVAN – Creative Director la Funvertising, vor aduce in prim plan studentilor ideea de „fun”. Printre clientii alaturi de care „se distreaza” momentan agentia, se numara: European Copper Institute, Farmavet, Alcon, Optiblu, SNRB.      

 Funvertising-ul este tema acestei editii, pe baza careia speakerii vor lansa o dezbatere impreuna cu studentii. Dupa cum sustin si reprezentantii agentiei cu acelasi nume, „oamenii sunt diferiti intre ei” asa ca „fun-ul este diferit pentru fiecare dintre noi”.    

Pentru a participa la cea de-a XIII – a editie a PR Tea de Iasi, studentii se pot inscrie prin completarea unui formular, care poate fi accesat prin intermediul link-ului: https://docs.google.com/forms/d/1_pzU86tnphEsEsJYx7CMzGp_0Mo62sR6QVX3FFvJOsk/viewform?c=0&w=1 .

Pe baza acestui formular, cele mai bune raspunsuri la intrebari, vor fi selectate si ierarhizate in limita celor 35 de locuri disponibile. Studentii se pot inscrie in perioada 1 mai – 8 mai.

PR Tea de Iasi reprezinta o intalnire informala intre studenti si specialistii din mediul business, ce urmareste sa creeze o legatura intre acestia, cu scopul de a facilita procesul de invatare. Ambientul din cadrul PR Tea va oferi participantilor posibilitatea de a castiga cunostinte direct de la sursa.