Fii voluntar la FIE Iasi 2015!

fii-voluntar-la-FIE-Iasi-2015-Stud-Pass fie iasi 2015 Fii voluntar la FIE Iasi 2015! fii voluntar la FIE Iasi 2015 Stud Pass

Primaria Municipiului Iasi si Fundatia Iasi – Capitala Culturala Europeana organizeaza in perioada 22 – 31 mai 2015 cea de-a treia editie a Festivalului International al Educatiei – FIE 2015.

„La fel ca si primele doua editii, FIE Iasi 2015 va cuprinde zeci de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass (muzica, expozitii, carte, film, opera, teatru, educatie), care vor transforma Iasul pentru 10 zile intr-o veritabila capitala culturala europeana. De altfel, FIE este un eveniment reprezentativ, dar si unul dintre pilonii de rezistenta ai Iasului in demersul concertat de obtinere a onorantului titlu de Capitala Europeana a Culturii 2021”, a declarat Dan Dobos, directorul festivalului.

INSCRIERE

Echipa de organizare lanseaza un apel public catre toti tinerii care doresc sa se implice in desfasurarea celui mai mare festival din Iasi. Inscrierile pentru voluntari s-au deschis la Centrul de Informare Turistica al Municipiului Iasi, din Piata Unirii nr. 12.

Persoanele care vor activa ca voluntari FIE trebuie sa depuna un CV cu cateva informatii minime (date personale, telefon, email, studii, limbi straine, experienta relevanta) si o scurta scrisoare de intentie, la sediul Centrului de Informare Turistica, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 18.00, sau prin email, la adresavoluntar@fieiasi.eu.

Persoana de contact este doamna Anca Zota (tel. 0232.261.990). Data limita pentru inscrieri: 15 mai 2015.
Voluntarii FIE vor fi integrati in echipa care asigura buna desfasurare a festivalului, urmand sa intre in contact cu artistii, invitatii si personalitatile care vor tine capul de afis al celei de-a treia editii a Festivalului International al Educatiei Iasi.

In acest an, activitatile festivalului vor avea loc pe axa Copou – Stefan cel Mare – Palatul Culturii. In paralel, vor fi mai avea loc zeci de manifestari in strada atat in zona centrala, cat si in cartiere, in Alexandru cel Bun si Tatarasi: proiectii de film, opera si dans, spectacole de teatru, concerte, animatii si acrobatii.

INFO

Festivalul International al Educatiei
Web: www.fieiasi.eu
FB: www.facebook.com/festivaliasi

CITESTE DESPRE:

1. Crowd-funding si inot pentru idei indraznete @Swimathon Iasi 2015;

2. BEST Training Weekend – Learn today, lead tomorrow! BEST IASI