FII Practic 2015. Tu te-ai inscris?

FII Practic revine cu cea de-a patra editie a proiectului, gata sa ofere studentilor si elevilor din comunitatea noastra noi cunostinte in domeniul IT. In acest an, participantii pot alege din urmatoarele 9 arii: Front-End si Back-End Development, Design, Game Development, Android, Communication Skills, DevOps, Project Management si Management Antreprenorial.

Cea de-a doua saptamana de inscrieri a inceput cu success pe site-ul www.fiipractic.asii.ro. Cei ce doresc sa se inscrie la training-uri pot face acest lucru pana pe data de 22 Februarie 2015, completand un formular de participare pentru aria dorita. Pentru a urmari ultimele noutati, va recomandam sa dati like si sa urmariti pagina de Facebook  www.facebook.com/fiipractic.

afis-fii-practic-2015-stud-pass fii practic FII Practic 2015. Tu te-ai inscris? afis fii practic 2015 stud pass

FII Practic se extinde de data aceasta pe plan national, proiectul desfasurandu-se atat in Iasi, cat si in Cluj. Noutatile nu se opresc aici, fiind introduse doua Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass in cadrul proiectului, FII Practic Conference si FII Practic Hackathon. Ca in fiecare an, evenimentul este organizat de catre Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni, in colaborare cu Facultatea de Informatica Iasi.

Pentru editia din Iasi, cursurile se vor desfasurain week-end-urile din perioada 7 Martie 2015 – 26 Aprilie 2015 in laboratoarele, amfiteatrele si salile de seminar din incinta Facultatii de Informatica Iasi.Toti cursantii vor primi o diploma de participare la festivitatea de final. Cei mai buni trei cursanti din cadrul fiecarei arii vor primi o diploma in care este mentionat locul obtinut, cat si alte premii oferite de parteneri.

FII Practic nu reprezinta doar o oportunitate de dezvoltare personala, ci si o posibilitate de a intra in contact cu diverse firme Iesene de renume din domeniul IT. Training-urile ofera studentilor si elevilor posibilitatea de a invata de la oameni cu o vasta experienta in domeniul academic sau corporatist. Toti cei interesati de aceasta oportunitate se pot inscrie pe site-ul proiectului, www.fiipractic.asii.ro.