FII Practic 2015 continua inscrierile!

Studpass-FII-Practic-iasi-2015-inscrieri fii practic FII Practic 2015 continua inscrierile! Studpass FII Practic iasi 2015 inscrieri

FII Practic vine cu o veste buna pentru toti cei care nu au reusit inca sa se inscrie la training-uri! Doar pentru voi, perioada de inscrieri a fost prelungita pana joi, 26 Februarie 2015, ora 23:59. Pentru a participa, tot ce aveti de facut este sa accesati site-ul www.fiipractic.asii.ro, unde puteti completa un formular de inscriere pentru fiecare arie dorita. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, va recomandam sa dati like si sa urmariti pagina de Facebook www.facebook.com/fiipractic.

Reprezentantii FII Practic au vizitat in ultima saptamana o parte din liceele si facultatile din Iasi, prezentand proiectul elevilor si studentilor. Acestia s-au aratat foarte entuziasmati de training-uri, iar pentru asta organizatorii proiectului au decis sa le faca o surpriza, prelungind  perioada de inscrieri cu 4 zile, pentru a le oferi tuturor celor care vor sa invete lucruri noi, sansa de a aplica.

Proiectul FII Practic urmareste sa ofere studentilor si elevilor noi cunostinte in domeniul IT, prin intermediul unor training-uri ce se desfasoara pe parcursul a 6 week-end-uri consecutive, in aceasta primavara. Toti participantii vor avea ocazia sa intalneasca si sa invete de la oameni cu experienta din domeniul universitar sau corporatist. In acest an, doritorii pot alege din urmatoarele 9 arii: Front-End si Back-End Development, Design, Game Development, Android Pro, Communication Skills, Cloud, Project Management si Management Antreprenorial.

Cea de-a patra editie FII Practic va avea loc atat in Iasi, cat si in Cluj-Napoca. De asemenea, au fost introduse doua noi Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass, si anume FII Practic Conference si FII Practic Hackathon. Training-urile din Iasi se vor desfasura in week-end-urile din perioada 7 Martie 2015 – 26 Aprilie 2015 in laboratoarele, amfiteatrele si salile de seminar din incinta Facultatii de Informatica Iasi. Ca in fiecare an, evenimentul este organizat de catre Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni, in colaborare cu Facultatea de Informatica Iasi.

FII Practic poate fi considerat ceva mai mult decat o oportunitate de dezvoltare personala. Multe firme IT de renume din Iasi sunt parteneri ai proiectului, iar dumneavoastra puteti intra in contact cu acestea prin participarea si afirmarea la training-uri. Daca doriti sa participati, va puteti inscrie pe site-ul proiectului, www.fiipractic.asii.ro.