Festivalul “Serile Filmului Romanesc TIMPUL” incepe recrutarea voluntarilor

Festivalul “Serile Filmului Romanesc TIMPUL”, editia a VI-a, are anul acesta o noutate pentru iubitorii de film si Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass de profil. Incepand cu data de 6 martie 2015, doritorii de a se implica voluntar in activitatile festivalului trebuie sa se inscrie pe site: http://serilefilmului.ro/ .

Perioada de inscrieri este deschisa pana pe data de 10 aprilie 2015, dupa care va urma perioada de instruire a echipelor de voluntari.

Aplicantii trebuie sa aiba peste 14 ani impliniti la data aplicarii. Cei selectati in baza anlizei CV-ului, vor fi contactati telefonic si prin email dupa data de 10 aprilie 2015.

voluntar-festivalul-serile-filmului-romanesc-editia-2015 serile filmului romanesc Festivalul “Serile Filmului Romanesc TIMPUL” incepe recrutarea voluntarilor voluntar festivalul serile filmului romanesc editia 2015

Despre Serile Filmului Romanesc TIMPUL

Festivalul Serile Filmului Romanesc este gandit in termenii sustinerii si promovarii filmului romanesc. Invitam publicul iesean la intalnirea cu principalii creatori ai cinematografiei romanesti. Faptul ca dispar spatiile in care se pot viziona filme romanesti, motiveaza o data in plus organizarea si continuarea unui astfel de eveniment. Intrarea la festival este gratuita, iar fondurile pentru organizare provin exclusiv din sponsorizari si sustineri de tip barter. An de an, din 2010 pana acum, am creat o traditie la Iasi, iar in luna mai, orasul se transforma intr-un centru al filmului romanesc. Festivalul are deja cinci editii anuale desfasurate, iar in 2015 pregatim editia a VI-a.

Incepand cu editia a V-a, festivalul beneficiaza de sprijinul de promovare si productie din partea editurii Adenium. Revista de cultura contemporana Timpul a devenit partener permanent de promovare si sustinere a festivalului.

Organizatori: Asociatia Studentilor Jurnalisti Iasi si Asociatia Revistei TIMPUL

Producator: Editura Adenium

Partener oficial: Revista de cultura contemporana TIMPUL

Tipul evenimentului: cultural

Periodicitate: anual

Scopul: promovarea filmelor romanesti, interactiunea publicului iesean cu regizorii si actorii invitati din programul editiei curente

Tinerii, filmul romanesc si brandul de Iasi

Participarea studentilor in cadrul evenimentelor culturale este importanta, pe plan individual, in formarea personala, dar si pe plan social, schimband profund fata unei noi generatii. Tocmai aceasta activitate este potrivita pentru depasirea programului standardizat din facultate. Apropierea studentilor si liceenilor de zona cultural-artistica deschide nenumarate cai spre o altfel de dezvoltare, o altfel de educatie.          

Studentii voluntari pot crea traditie prin perseverenta, iar asta ne propunem noi la realizarea editiei a VI-a a Serilor Filmului Romanesc TIMPUL. Ne incapatanam sa credem ca am creat, prin acest festival, un brand de Iasi.

Filmele romanesti au castigat din ce in ce mai mult teren favorabil in fata telespectatorilor, a presei nationale si internationale si in fata juriilor din marile competitii mondiale de gen.