Expozitia „Iasul in miniatura” @Ateneul Tatarasi Iasi

expozitia-Iasul-in-miniatura-Ateneul-Tatarasi-Iasi-2015 Expozitia „Iasul in miniatura” @Ateneul Tatarasi Iasi Expozitia „Iasul in miniatura” @Ateneul Tatarasi Iasi expozitia Iasul in miniatura Ateneul Tatarasi Iasi 2015Ateneul Tatarasi prezinta expozitia „Iasul in miniatura”. In perioada 4 iunie – 30 august 2015, publicul este invitat sa admire lucrarile de arta unice in Romania create din nimic de artistul Constantinescu Valeriu. Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 12 iunie 2015, ora 17.00, in sala Galeriile de Arta de la etajul 1, Ateneul Tatarasi.

Constantinescu Valeriu, diplomat in stiinte economice, are 87 de ani si de 3 ani construieste Iasul din nuiele, conuri de brad, ghinda de stejar, seminte din pastaile de gladita, bete de la inghetata, aracet si lac. Toate materialele provin din Padurea Ciric, unde domnul Valeriu obisnuieste sa se plimbe si de la pensionarii din Tatarasi, care au mancat 2000 de inghetate pe bat. Aceste bete au fost folosite pentru realizarea machetei bisericii Sfintii 3 Ierarhi din Iasi, iar „constructia” sa a durat 3 luni de munca si daruire.

La Ateneul Tatarasi sunt expuse 25 de lucrari sub forma unei expozitii cu vanzare. „Iasul in miniatura” poate fi admirat in sala Galeriile de Arta, pana pe 30 august a.c., iar accesul publicului este liber.

Nu uita sa arunci un ochi pe lista spectacolelor sustinute la Ateneul Tatarasi Iasi. Le gasesti pe toate cu un simplu click aici!