Expozitia de arta vizuala „Identitati iesene”

Galeriile de Arta „Ion Neagoe” ale Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” din Iasi gazduiesc a III-a editie a expozitiei de arta vizuala „Identitati iesene”.

Vernisajul evenimentului va avea loc luni, 13 octombrie 2014, ora 16.00.

Prezinta: criticul de arta, conferentiar univ. dr. Emanuela Ilie si vicepresedintele Uniunii Artistilor Plastici din Romania – filiala Iasi, profesor univ. dr. Constantin Tofan.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi si Inspectoratul Scolar General Iasi si poate fi vizitata in perioada 6 – 31 octombrie 2014, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 16.00.

Eveniment organizat in cadrul Sarbatorilor Iasului – editia 2014, expozitia isi propune sa prezinte privitorilor o colectie de 78 de lucrari plastice de pictura, grafica, sticla, arta textila, ceramica, arta fotografica si sculptura semnate de maestrii din arta plastica contemporana ieseana si invitati de elita din tara si strainatate.

Expozitia este o invitatie pentru a privi dincolo de forme si de aparente, de a decripta numeroasele discursuri creative amplificand inscrierea extraordinara a simbolisticei limbajului plastic in lumea culturala bine ancorata in spiritul sarbarilor iesene.

Va asteptam la Expozitia de arta vizuala „Identitati iesene”!

identitati-iesene identitati iesene Expozitia de arta vizuala „Identitati iesene” identitati iesene