Expo&Burn Iasi 2015 16-17 mai @Parcarea Centrului Comercial Felicia

afis-expo-and-burn-iasi-cetrul-comercial-felicia-mai-2015-stud-pass expo&burn Expo&Burn Iasi 2015 16-17 mai @Parcarea Centrului Comercial Felicia afis expo and burn iasi cetrul comercial felicia mai 2015 stud passIn weekend-ul 16-17 mai a.c, Liga Studentilor de la Mecanica (LSM) organizeaza evenimentului Expo&Burn. Aflat la a VII-a editie, evenimentul va avea loc in parcarea Centrului Comercial Felicia, incepind cu ora 10:00.

Evenimentul este dedicat pasionatilor de tuning si iubitorilor de motorsport si este deschis publicului larg. Pe parcursul a doua zile, persoanele interesate vor avea ocazia sa asiste atit la expozitii de tuning si demonstratii de drift, cit si la concursuri de indemanare, unde pasionatii de masini vor putea sa isi incerce abilitatile intr-un mediu sigur si legal.

„Prima editie Expo&Burn s-a desfasurat in fata unui camin din campusul Tudor Vladimirescu, cu citiva participanti si un public foarte mic. Editia a VI-a s-a bucurat de un public format din mii de spectatori in cele doua zile de desfasurare a evenimentului si de un numar de peste 125 de participanti. Asadar, putem spune ca sintem extrem de multumiti de felul in care evolueaza”, a declarat Raul Ciubotariu, membru activ al Ligii Studentilor de la Mecanica din Iasi.

Inscrierile la eveniment se vor face atit online, cit si la fata locului, fara a se percepe o taxa de participare. „La proba de Demo Drift vor participa doar pilotii experimentati de drift, tocmai din cauza normelor de siguranta pe care punem foarte mult accent”, a adaugat Raul Ciubotariu.

Expo&Burn este un eveniment cu traditie, care a ajuns in scurt timp sa fie recunoscut la nivel national si care se afla in continua dezvoltare. Unii dintre cei mai cunoscuti piloti din Romania au participat la editiile trecute a acestui eveniment, cu scopul de a explica pasionatilor de drift importanta practicarii acestuia intr-un spatiu sigur si, nu in ultimul rind, legal.

Printre multele surprize pe care organizatorii le-au pregatit, deocamdata va putem dezvalui doar prezenta echipei de drift de la Audio Class.

CITESTE DESPRE:

1. Iasi ComicFest 2015 @Iulius Mall Iasi;

2. ElectroLive Session Iasi 22-23 mai 2015;

3. Fii voluntar la FIE Iasi.