Eveniment caritabil – Dincolo de sunet

Creat din dorinta de a ajuta 120 de copii aflati in dificultate din zona ses Bahlui si Cartierul Dacia, “Dincolo de sunet” este un eveniment caritabil organizat de catre Dream Builders, o echipa formata din 18 masteranzi in anul II la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi. Evenimentul va avea loc in data de 15 mai 2015, incepand cu orele 18:00 la Teatrul Luceafarul, Iasi.

Sub sloganul O inima deschisa, un Pas spre educatie, “Dincolo de sunet” este un eveniment cultural-artistic in cadrul caruia se vor succede patru momente artistice unice, sustinute de artisti nationali si locali renumiti. Astfel, veti avea ocazia sa-l ascultati pe Liviu Teodorescu, artist vocal si actor, pe care majoritatea dintre dvs. il cunoasteti din cadrul concursului televizat “Vocea Romaniei“, unde si-a inceput cariera artistica, dar si din trupa Lala Band. Cezar Dometi, fost participant si el la “Vocea Romaniei“ ne va oferi o reprezentatie artistica de calitate, iar evenimentul va fi condimentat de catre magicianul Andrei Andronachi care s-a facut cunoscut publicului larg prin participarea la show-ul “Romanii au talent“.

Afis-Dincolo-de-sunet-concert-caritabil-iasi-2015-Stud-Pass eveniment caritabil Eveniment caritabil - Dincolo de sunet Afis Dincolo de sunet concert caritabil iasi 2015 Stud Pass

De asemenea, la eveniment va participa si trupa de dans “Dance Energy” din Iasi formata din oameni talentati, castigatori a numeroase competitii nationale si internationale.

Donatiile oferite pentru a participa la evenimentul “Dincolo de sunet” vor fi folosite cu scopul de a ajuta la infiintarea si amenajarea Centrului Educational din Iasi al Asociatiei Salvati Copiii, care sa asigure servicii psiho-socio-educationale pentru copiii defavorizati din zona ses Bahlui si Cartierul Dacia.

Doar impreuna cu oameni dornici sa isi ajute semenii putem contribui la cladirea unui viitor mai frumos al acestor copilasi care merita atentia noastra.

Biletele pot fi achizitionate de la Libraria Carturesti din Iulius Mall.

Alte detalii despre eveniment puteti gasi pe pagina de Facebook www.facebook.com/dincolodesunet dar si pe site-ul oficial al evenimentului http://dincolodesunet.ro.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare!

Citeste despre:

1. Noaptea Muzeelor Iasi, editia 2015;

2. Untold Festival cucereste in 2015 municipiul Cluj-Napoca;

3. Festivalul de arta si zbor HANGARIADA.