Eragon Vibes va prezinta Traffic Light Party editia a II-a! 

eragon-vibes-prezinta-traffic-light-II-club-fever-iasi-2015-stud-pass traffic light Eragon Vibes va prezinta Traffic Light Party editia a II-a! Club Fever eragon vibes prezinta traffic light II club fever iasi 2015 stud pass

Descriere concept Traffic Light Party:
Un party cu lumini difuze, tip semafor, este o petrecere la care oaspetii poarta culori diferite, indicand statutul lor de relatie. 
Culoarea #verde inseamna ca o persoana este singura si este in cautarea unei relatii. 
#Rosu inseamna ca un oaspete este intr-o relatie sau nu cauta o relatie. 
#Galben sugereaza “sigur”, ”poate” sau ar putea insemna ca unul este intr-o relatie, dar este deschis la avansurille din jur. 
Scopul Cardul Stud Pass | Reduceri Iasii luminozitatii este de a diminua retinerea, fata de potentialii colegi, de la petreceri. Acesta ofera de asemenea un indicator usor de indisponibilitate cuiva, pentru a se ingriji de avansurile nedorite. 
Codurile de culoare deriva din culorile semnal semafor, indicand rosu pentru “oprire”, galben pentru “prudenta” si verde pentru “du-te”. 
Oaspetii unei astfel de petreceri sunt obligati sa poarte strict bratarile colorate pe baza standardelor impuse. In cazul in care vor fi invitati, luati prin surprindere, acestia vor avea la dispozitie, alegerea de a-si achizitiona, la intrare, o bratara pe culoarea respectiva.
––––––––––––––––––––––––––-
Argatu ne va prezenta in premiera „Culese din Cartier Volumul III„.
https://www.youtube.com/user/oldsickon
Un pioner al muzicii electronice, la cei 21 de ani strangand sute de fani la concerte. Si-a inceput cariera ca promoter al underground – folclorului romanesc alaturi de Subcarpati, insa incet incet si-a dezvoltat propriul stil muzical orientandu-se spre note mai electrice precum drum and bass’ul, breakbeat, dub, dub-step, electro glitch funk, hip hop sau grime. La ultimul concert sustinut in Iasi, in Zona Party Space, Argatu‘ a strans aproape 500 de fani extaziind publicul intreg.

Silent Strike visuals by Dan Basu
https://www.youtube.com/channel/UCBs4WG_8EP3VdY75oetdbMA
http://www.bananasociety.ro/dan-basu/
Un nume, spunem noi, puternic pe scena muzicii electronice romanesti! Un nume prezent la numeroase festivaluri din tara si nu numai. Acesta nu vine singur, ci insotit de Dan Basu si visualurile sale, visualuri ce ne-au „hipnotizat” de atatea ori si care s-au potrivit perfect cu sunetele „electrice” ale fiecarui set!

► DJ Sauce
Soundcloud: https://soundcloud.com/sauce-facem-records/
Un exod al tiparelor muzicale, DJ Sauce trece in revista toate stilurile muzicale de la oldies la prezent. Izvorul sau de inspiratie l-a reprezentat stilul hip-hop, care prin versatilitatea sa, i-a oferit deschidere catre alte genuri muzicale, pe care Sauce le-a transpus fara ezitare in mixurile sale.
Din punct de vedere muzical, stilul lui Sauce sare din tipare. In cazul lui nu se poate discuta despre un singur gen muzical abordat in mixuri. Cu alte cuvinte, el reuseste sa imbine genuri precum rock, funk, oldies (considerand ca muzica adevarata nu are varsta), ajungand intr-un final la muzica electronica. In prezent, un mix a lui Sauce reprezinta o experienta cu totul noua si deosebita. De altfel, Sauce este apreciat pentru ca ofera ascultatorilor din fata platanelor un show de tip “old to the new”.

► DJ Marika 
www.soundcloud.com/dj-marika
Este unul dintre putinii DJ, producatori si promoteri care s-a implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania anilor ’90. 
In anii ’90 Marika, alaturi de Cristian Paduraru, pune bazele trupei Fire in Water cu care a castigat doua premii importante la Assos New Tallent Festival si emisiunea Klub Bizzr de pe Atomic TV. 
Fun Radio, 2M+(ActivFM), Pro Fm Dance,Vibe FM sunt doar cateva din radiourile unde Marika a promovat selectii de electronica efectuate de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania. Aici au fost invitati producatorii, promoterii si toti cei care gravitau in jurul universului muzicii electronice. Aici au avut loc perfomance-uri si mixuri live.

––––––––––––––––––––––––––-
Review: Daca la prima editie l-am avut Special Guest pe Vlad Dobrescu (CTC) si am reusit sa ne mobilizam intr-un numar atat de mare(+450 persoane), de la aceasta editie avem asteptari mult mai mari. 
Vezi detalii de la prima editie AICI: 
https://www.facebook.com/events/821277154562076/
––––––––––––––––––––––––––-
ஐ Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela(+18) ҳ̸Ҳ̸ҳ
–––––––––––––––––––––
ஐ Don’t Drink And Drive! ҳ̸Ҳ̸ҳ
–––––––––––––––––––––
ஐ Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).