ElectroLive Session Iasi, 22-23 mai 2015

line-ul-electrolive-session-iasi-2015-stud-pass ElectroLive Session Iasi, 22-23 mai 2015 ElectroLive Session Iasi, 22-23 mai 2015 line ul electrolive session iasi 2015 stud pass

ElectroLive Session, primul festival international de muzica electronica si arte vizuale din zona de Nord-Est a Romaniei. Iasi, 22-23 mai 2015.

Integrat in sfera artei digitale, ElectroLive Session se extinde in 2015 la nivel de festival, dupa ce a parcurs ca proiect pilot primele 2 editii. Evenimentul isi propune sa devina cel mai important festival indoor de muzica electronica si arte vizuale din zona de Nord-Est a Romaniei. 
ElectroLive Session 2015 este o etapa noua in care show-ul muzical, cu structura electronica, interfereaza cu platforme de imagine neconventionale, festivalul oferind atmosfera unui univers surprinzator si memorabil, celor dispusi sa traiasca experiente la un nivel inedit.
Timp de 2 zile, ElectroLive Session va reuni artisti celebri din GERMANIA, FRANTA, AUSTRIA, MAREA BRITANIE, POLONIA, RUSIA si ROMANIA, energizand astfel scena muzicala ieseana si conectand Iasul la cele mai importante manifestari de gen din tara si strainatate.
ElectroLive Session este un proiect al Asociatiei Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala.
––––––––––––––––––––
Data evenimentului: 
22 – 23 mai 2015
Locatie: Centrul Expozitional Moldova, Sos. Nicolina, Nr. 141, Iasi

Detalii despre line-up, parteneri, locatie, bilete si alte activitati vor urma in curand. Deci, pentru update-uri, urmariti pagina ElectroLive Session!
––––––––––––––––––––
Support ElectroLive Session2015: Like & Share! See you there!

Facebook Event – ElectroLive Session – Festival International de Muzica Electronica si Arte Vizuale