De vorba cu MadLiquid, Drum & Bass DJ / Promoter

madliquid-interviu-StudPass.ro madliquid De vorba cu MadLiquid, Drum & Bass DJ / Promoter madliquid interviu StudPassQ: Pentru inceput te invit sa faci o scurta prezentare a proiectului MadLiquid. Cine este MadLiquid si cu ce se ocupa?
A: Salutare,

MadLiquid este un DJ de drum&bass din Cluj Napoca, Romania.

In principiu promovez muzica drum&bass in scena nationala prin intermediul DJ seturilor mele,  organizarea de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass sau booking-urile anumitor artisti internationali.

Q: Mai exista si alte persoane implicate sau doar tu?
A: Lucrez cu doi designeri pentru materialele promotionale.

Q: Hai sa ne intoarcem cateva minute in timp la momentul în care a luat nastere MadLiquid. Cum ai inceput si care este povesteste ta?
A: MadLiquid a luat nastere in septembrie 2005 in gradina unui bun prieten. La inceput organizam petreceri in Cluj Napoca iar dupa un timp am reusit sa imi fac un renume national participand la majoritatea petrecerilor de profil din tara.  Ajuns la conducerea unui club din centrul orasului am inceput sa iau contact cu lumea internationala a drum&bass-ului si astfel mi-am imbogatit experienta.

Totul ia amploare atunci cand incepe colaboarea cu Boiler Club si sunt invitat sa gazduiesc petrecerea de afterparty pentru nume ca si: Netsky, Camo&Krooked, DJ Marky, Loadstar, Dub Pistols, S.P.Y, Lenzman, Benny Page sau B Complex. Anul 2013 aduce o schimbare majora de perspectiva atunci cand particip ca si DJ la cele mai mari festivaluri de profil din tara (Electric Castle / Peninsula Felsziget). In prezent sunt foarte activ in circuitul djilor din Romania, participand la turneele de promovare ale festivalului Electric Castle in Cluj, Bucuresti, Iasi sau Timisoara, evenimente care reunesc peste 2000 de persoane. De altfel, sunt gazda petrecerilor de promovare al propriului meu crew – Electronic Hunt, prin turnee nationale de Sarbatori sau concepte precum Bassline Business sau After Work!

Q: Care e stilul muzical care te caracterizeaza si care sunt influentele?
A: Drum&Bass. Influentele vin din hip-hop, jazz si muzica atmosferica.

Q: Pe langa DJ-ing,esti si producator? Face acest lucru o diferenta?
A: Nu de mult am inceput sa cochetez cu partea de productie. Intr-adevar acest lucru poate face diferenta prin prisma faptului ca incepi sa fii observat in strainatate si esti expus scenei internationale de muzica electronica.

Q: Care au fost principalele provocari pe care le-ai intampinat de-a lungul timpului?
A: Viata de artist nu e usoara iar principala provocare a fost incercarea de a tine pasul cu lumea muzicii electronice care este intr-o continua miscare.

Q: Ce te face sa continui? Care e motivatia ta?
A: Motivatia de baza este zambetul de pe buzele publicului atunci cand se bucura de piesele pe care le inserez in mix.

Q: Care sunt planurile de viitor? (Colaborari noi? Ce aduce nou anul 2015?)
A: Planurile mele pentru acest an tin de solidificarea legaturilor cu publicul din toata Romania si pastrarea unei legaturi active intre fani si artist.

Urmaresc sa calatoresc prin toata tara si sa promovez sound-ul MadLiquid, impreuna cu vibe-ul electric pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului.

De altfel, sunt ambasadorul Romaniei pentru festivalul “Let It Roll” din Cehia – cel mai mare festival de drum&bass din lume – organizez Party Bus spre festivalul din Praga. Anul asta a fost foarte reusit si planuim sa mergem si mai multi in 2015!

Ps. Sper sa pot sa termin manualul de Ableton pana la sfarsitul anului J

Q: Care sunt lucrurile cu care te lauzi pana acum? (Colaborari, evenimente?)
A: Nu sunt o persoana care se lauda asa ca as vrea sa las muzica sa vorbeasca in locul meu :) madliquid De vorba cu MadLiquid, Drum & Bass DJ / Promoter wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs

Q: Crezi ca ar fi avut un succes si mai ridicat proiectul daca ar fi fost intr-o alta tara? Stiu ca ai o prezenta activa atat in Romania cat si in afara.
A: Sincer, sunt multumit de piata de evenimente din Romania. Chiar cred ca suntem unde trebuie sa fim si se vede clar evolutia de la an la an, de la petrecere la petrecere.

Q: Urmeaza sa ajungi in Iasi la urmatoarea petrecere de promovare a Electric Castle Festival alaturi de Wilkinson si Dudawles. Ce impact a avut festivalul asupra ta?
A: Este incredibil, imposibil si ireal de descris sentimentul pe care l-am avut atunci cand am participat la prima editie si am vazut cum se scrie istorie … acum promovam a 3a editie a festivalului si credem ca scriem legenda…

Q: Ai foarte multi tineri din Iasi si nu numai care te urmaresc (printre care si colegii mei). Ce mesaj ai pentru ei?
A: Ma bucur sa aflu asta, inseamna ca am reusit sa imi fac treaba :) madliquid De vorba cu MadLiquid, Drum & Bass DJ / Promoter wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs
Mesajul meu este sa creada in ei si sa isi exploreze partea artistica! Va multumesc frumos pentru suport si astept sa ne revedem Sambata!