Cum am adus iepurasul la Iulius Mall Iasi

iulius-mall-iasi-sarbatori-pascale-2015 iulius mall iasi Cum am adus iepurasul la Iulius Mall Iasi iulius mall iasi sarbatori pascale 2015

16 WEEKEND-URI LA MUNTE, IN BUCOVINA, OFERITE DE IULIUS MALL CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE

Si in acest an, in apropierea Sarbatorilor Pascale, Iulius Mall Iasi le-a pregatit clientilor cadouri la cumparaturi. Pentru a le rasplati fidelitatea, indragita destinatie de petrecere a timpului liber le ofera 16 weekend-uri in Bucovina si alte sute de premii tentante.

In perioada 27 martie – 11 aprilie 2015, la Iulius Mall Iasi se desfasoara campania „Cum am adus Iepurasul la Iulius Mall!”. Astfel, toti cei care fac cumparaturi in valoare de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot inscrie la Centrul Info, la tombola speciala de Paste. In fiecare zi, Iepurasul ii va premia pe primii 100 de clienti care depasesc acest cuantum cu daruri garantate, precum: storcatoare de fructe, panettone, sticle de vin, vouchere de cumparaturi la magazinele din mall, racoritoare, fresh-uri energizante si invitatii la SPA.

Mai mult, in fiecare seara din perioada campaniei, Iulius Mall va desemna, prin tragere la sorti, castigatorul unui weekend pentru doua persoane, la munte. Norocosii vor fi asteptati in tinutul Bucovinei, la pensiunea Casa Humor de 4 stele, din Gura Humorului.