Cros pentru Scoli @Fundatia Comunitara Iasi

cros-pentru-scoli-fundatia-comunitara-iasi-stud-pass-2015 cros pentru scoli Cros pentru Scoli @Fundatia Comunitara Iasi cros pentru scoli fundatia comunitara iasi stud pass 2015

Cros pentru Scoli este un eveniment sportiv ce are drept scop strangerea de fonduri si investirea acestora in dezvoltarea comunitatilor scolare.

Prin implicarea in acest proiect, elevii, parintii si profesorii au posibilitatea sa lucreze impreuna la identificarea nevoilor comune si relevante pentru comunitatea scolara pe care o reprezinta si pot prelua initiativa solutionarii acestor probleme, printr-un mecanism atractiv, dar mai ales eficient de a strange bani.

Mecanismul este simplu, impartit in trei etape esentiale: inscrierea proiectelor, inscrierea alergatorilor si inscrierea sustinatorilor.

Banii stransi vor fi folositi pentru a sustine cauzele si proiectele inscrise in competitie.

Fundatia Comunitara Iasi (FCI) se angajeaza sa colecteze sumele de bani mobilizate, din care va retine un procent de 5% pentru costurile de organizare. In baza unui contract de finantare, se asigura ca aceste sume ajung la cauzele si proiectele inscrise in concurs, apoi monitorizeaza implementarea lor si evalueaza rezultatele, pentru a le transmite donatorilor.

Cros pentru Scoli s-a nascut din convingerea noastra ca democratia incepe ca un stil de viata, iar nu ca un sistem politic de care aflam in adolescenta. Vrem sa incurajam elevii, parintii si dascalii sa lucreze impreuna, ca sa raspunda unor nevoi reale, in mod colaborativ. Pentru noi, cei care am iesit din salile de clasa, Cros pentru Scoli este un prilej de celebrare a tuturor momentelor in care am gandit liber in adolescenta. 

Vino sa alergi alaturi de noi! Alergatul e sanatos – imbunatateste memoria si gindirea organizata!

Mai multe detalii despre proiect, inscrieri si alte informatii gasiti pe site-ul Cros pentru Scoli