Craciun cu zambete – editia a XII-a @A.S.B Iasi

„Craciun cu Zambete” este un proiect adresat cadrelor didactice si studentilor Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, ce ofera acestora ocazia de a socializa intr-un mediu mai putin formal. De asemenea, sunt asteptati si membri ale altor Universitati din Iasi, dar si oameni dornici de a se implica in acte de caritate. Activitatile organizate, specifice sarbatorilor de iarna, sunt menite sa sensibilizeze publicul prezent in vederea strangerii de fonduri pentru persoanele mai putin norocoase.

craciun-cu-zambete-asb-iasi-2014 Craciun cu zambete Craciun cu zambete - editia a XII-a @A.S.B Iasi craciun cu zambete asb iasi 2014

In acest an, Asociatia Studentilor Bioingineri Iasi organizeaza in perioada 8-16 decembrie o serie de actiuni ce au scopul de a strange fonduri pentru a ajuta familia Horodinschi. Membrii acesteia, doi bunici si patru nepoti cu varsta de 3, 9, 11 si 12 ani, locuiesc intr-o casa cu 2 camere (o bucatarie si dormitor). Faptul ca acestia duc o viata precara, singurul venit fiind alocatiile copiilor, ne-a facut sa ne dorim ca in aceasta iarna sa le oferim un Craciun cu Zambete!

Printre actiunile ce au ca scop strangerea de fonduri se numara un targ de handmade in holul Facultatii de Bioinginerie Medicala (08-16.12.2014), o seara de film (09.12.2014), un campionat de tenis de masa si o petrecere in Hunter’s Pub (14.12.2014).

craciun-cu-zambete-final-asb-iasi Craciun cu zambete Craciun cu zambete - editia a XII-a @A.S.B Iasi craciun cu zambete final asb iasi

Marti, 16.12.2014, incepand cu ora 18:00, in Sala de Conferinte a Facultatii de Bioinginerie Medicala se va desfasura Craciun cu Zambete- editia a XII-a, eveniment ce incheie actiunea de strangere de fonduri printr-o serie de momente artistice, printre care un recital de saxofon sustinut de Alex Jaxx, dansuri populare si moderne, muzica si corul facultatii.

Asociatia Studentilor Bioingineri Iasi (A.S.B Iasi)  ii asteapta pe toti cei care vor  sa asiste la spectacol si sa aduca un zambet pe chipul celor patru ingerasi si bunicilor lor.

Acest eveniment este sustinut de partenerii nostri: Gravez.ro, SRBM (Societatea Romana de Bioinginerie Medicala), ProLife Clinics, Hunter’s Pub, iLikeIasi.ro, Ziarul de Iasi, iasifun.ro, Fungroup, inOras.ro, StudPass.