Cele mai noi tehnologii sunt prezentate timp de o luna la Continental Iasi specialistilor locali in domeniul tehnic. A doua editie a programului „Revealing Continental” incepe in 17 august si se desfasoara pana in 15 septembrie si invita la o vizita exclusiva specialistii pasionati de domeniul automotive, cu cel putin 1,5 ani experienta.

Continental-Iasi-2015 continental iasi Continental Iasi invita specialistii sa descopere tehnologiile viitorului Continental Iasi 2015

Continental le prezinta acestora proiectele, instrumentele si tendintele viitorului pe care compania si angajatii sai le dezvolta in fiecare zi. Vizita va fi 1-la-1, intre un expert Continental si invitat. Programul ofera discutii si informatii care se pliaza pe profile tehnice variate, de la hardware la software development, la mecanica sau project management, software & system testing, requirements engineer sau quality. Vizitele pot avea loc in oricare dintre diviziile Continental prezente in Iasi – Powertrain, Chassis & Safety, Interior Infotainment & Connectivity, Interior Body & Security – in functie de interesele si pasiunea specialistului.

Cei dornici sa accepte invitatia trebuie sa completeze un scurt formular ce poate fi completat la urmatoarea adresa: http://bit.ly/Subscription_Revealing_Continental   Ulterior, fiecare specialist inscris va fi contactat pentru a stabili vizita sa privata.

Anul trecut, la prima editie „Revealing Continental”, specialisti din Iasi cu experienta intre 3 si 10 ani au trecut pragul companiei pentru a afla mai multe despre domeniul automotive.

„Contactul pe care cei peste 1.000 de angajati ai nostri din Iasi il au cu sute de proiecte pe tehnologii aflate cu doi pasi inaintea prezentului si dedicarea expertilor nostri in perfectionarea meseriei lor sunt cumulate in experienta <<Revealing Continental>>. Aceasta este modalitatea noastra prin care alegem sa impartasim informatii si experiente unice cu specialistii ce au aceeasi pasiune cu noi: dezvoltarea domeniului automotive chiar de aici din Iasi”, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul Continental Romania.

Concern Continental
Continental dezvolta tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor si a bunurilor acestora. In calitate de partener de incredere, furnizorul international de componente auto, producator de anvelope si partener industrial ofera solutii durabile, sigure, confortabile, individuale si la preturi accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, divizia pentru anvelope si ContiTech, concernul a inregistrat in anul 2014 o cifra de afaceri de aproximativ 34,5 miliarde de euro si are in prezent peste 205.000 de angajati in 53 de tari.

Continental in Romania
Pana la sfarsitul anului 2014, Continental a investit circa 1 miliard de euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Continental detine sapte unitati de productie si  trei centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie  al anvelopelor pentru Europa de Est, in Sacalaz. Continental avea la finalul anului 2014 aproximativ 15 000 de angajati si isi va mari echipa cu peste 1.500 noi membri in Romania.