Conferinta Viitorul Aviatiei in Europa de Est 19-20 noiembrie la Iasi.

conferinta-viitorul-aviatiei conferinta viitorul aviatiei Conferinta Viitorul Aviatiei in Europa de Est 19-20 noiembrie la Iasi conferinta viitorul aviatiei

Aeroportul International Iasi a facilitat organizarea in orasul nostru a unei conferinte internationale pe tema aviatiei.

Conferinta „Viitorul Aviatiei in Europa de Est” va avea loc in intervalul 19-20 noiembrie la Iasi.

Organizatorul Conferintei „Viitorul Aviatiei in Europa de Est” din 19 – 20 noiembrie de la Iasi este o companie privata care impreuna cu parteneri locali organizeaza Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass specializate in domeniul aviatiei, in diferite tari. Pentru a organiza la Iasi un astfel de eveniment, IC Aviation primeste sprijinul Asociatiei Aeronautice Romane, al Consiliului Judetean Iasi si al Aeroportului International Iasi.

Cu aceasta ocazie la Iasi vor veni participanti din toata Europa de Est si nu numai dar si invitati sau speakeri ce vor prezenta informatii de maxim interes pentru acest domeniu de activitate: reprezentanti ai companiilor aeriene, ai furnizorilor de echipamente sau servicii specifice, experti ai Comisiei Europene sau ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Evenimentul se adreseaza atat aeroporturilor cat si altor organizatii interesate in a dezvolta colaborari in domeniile specifice aviatiei: dezvoltarea de rute, turism, dezvoltare regionala, transport si conectivitate, securitate aeroportuara, protectia mediului, accesarea de finantari nerambursabile si asa mai departe.

„Este foarte important pentru Moldova, pentru Iasi, sa se organizeze aici evenimente la standarde internationale, similare cu altele din vestul Europei. In Romania, in domeniul aviatiei s-au mai organizat conferinte, aproape toate insa in capitala. Este o ocazie pentru noi de a continua promovarea noii infrastructuri de miscare in prezenta marilor jucatori din industria aeronautica dar si promovarea obiectivelor economice, turistice si de conectivitate ale judetului dar si ale Moldovei in general.” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi

Si-au anuntat prezenta delegatii din partea TAROM, Ryanair (Kate Sherry, Deputy Director Route Development), Menzies Aviation, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Autoritatea Aeroportuara din Lituania – Lithuanian Airports Authority (Jurate Baltrušaitytė, Commercial Director), Prague Airport and Czech Airlines (Michal Pozar, Member of Board), Aeroportul din Vilnius (Mangirdas Šapranauskas – Head of Aviation Services) si asa mai departe.

Mai multe detalii despre Conferinta se pot afla de pe pagina oficiala a evenimentului: http://ic-aviation.com/future-aviation-eastern-europe-about/si de pe pagina de Facebook dedicata: https://www.facebook.com/events/381441528676765/