Conferinta team ADventure Editia 2014

Conferinta-team-ADventure team ADventure Conferinta team ADventure Editia 2014 Conferinta team ADventureDupa inscrierea celor noua echipe de studenti pasionati de publicitate, Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice – team ADventure trece la urmatoarea etapa, Conferinta.

Menita sa-i ajute pe studenti prin oferirea unor sfaturi de la specialisti din domeniu, de data aceasta, pe scena vor urca Alecsandra ROMAN – strategic planner la Graffiti BBDO, Gabriel BRANESCU – copywriter si regizor de film si Florin MARE – managing partner la Boomerang. Astfel, toti impatimitii publicitatii pot sa se bucure de o experienta unica prin posibilitatea raportarii la profesionisti. Acestia ii vor indruma in demersurile lor, atat pentru acest concurs, cat si pentru o viitoare cariera in domeniu. Pentru cei care nu sunt inscrisi in competitie, Conferinta reprezinta o modalitate de a afla cat mai multe detalii din culisele publicitatii.

Clientii TE-ROX Prod Pascani, Daria CD si Open Mind ii provoaca pe participanti sa realizeze campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare si de marketing. team ADventure le ofera studentilor o simulare a unui job intr-o agentie de publicitate deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de catre parteneri. E o joaca pe bune, in care bugetul clientului va trebui folosit responsabil, iar obiectivele indeplinite. Si acest lucru se concretizeaza datorita faptului ca brief-urile primite sunt situatii reale si actuale ale firmelor de pe piata economica.

Conferinta va avea loc in data de 10 noiembrie, sala 502 – etajul 5, corp R, UAIC incepand cu ora 10:00! Va asteptam sa ne bucuram impreuna de publicitate!