Conferinta PR OUTLook ajunge la a V – a editie @PRIME Iasi

prime-iasi-prezinta-pr-outlook-iasi-2015-stud-pass prime iasi Conferinta PR OUTLook ajunge la a V – a editie @PRIME Iasi prime iasi prezinta pr outlook iasi 2015 stud passAsociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, PRIME Iasi, in colaborare cu Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi”, prin compartimentul American Corner, organizeaza cea de-a V-a editie a conferintei PR OUTLooK, pe data de 4 mai.

Invitatul acestui an, Bruce Kleiner, Consilier pentru Presa si Cultura la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, va sustine conferinta pe tema „Institutional Branding”. Pe langa cei 13 ani de experienta in televiziune, Bruce Kleiner a lucrat ca diplomat american pentru Ambasadele Statelor Unite pentru tari precum Honduras, Peru, Ethiopia, Mexic, Japonia, Pakistan, Paraguay. Astazi, se mandreste cu postul de consilier senior al Ambasadorului in chestiuni legate de presa si media, precum si cu postul de sef de sectie pentru programele culturale ale Ambasadei Statelor Unite.

Conferinta va avea loc in Sala S502 de la etajul 5 din Corpul R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, incepand cu ora 16.00. Inscrierile se pot face pe pagina oficiala a proiectului: https://www.facebook.com/PR.OUTLooK.

Prin intermediul acestui eveniment, studentii intra in contact cu o perspectiva culturala distincta adusa de specialistii din afara tarii privind practicile de Relatii Publice si Comunicare. Acesta asigura transferul de informatii si cunostinte relevante despre o arie aparte al branding-ului, adresata exclusiv institutiilor, ce sunt indispensabile tuturor. Participantii la conferinta vor avea ocazia sa se inspire din experienta unui om ce este totodata si parte a unei institutii de prestigiu, dar si profesionist in materie de relatii publice.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania, membra ANOSR.

Citeste despre:

1. Festivalul Serile Filmului Romanesc – Programul complet;

2. Targul de Cariere revine la Iasi in perioada 6-7 mai la Palas Mall.