Concurs-expozitie, la ATENEUL TATARASI IASI

afis_expozitie-FIE-2015-ateneul-tatarasi-iasi ateneul tatarasi iasi Concurs-expozitie, la ATENEUL TATARASI IASI afis expozitie FIE 2015 ateneul tatarasi iasiIn cadrul Festivalului International al Educatiei 2015, Ateneul Tatarasi in colaborare cu organizeaza un concurs de pictura cu tema „Iasii in Europa-Europa in Iasi”.

Astfel, invitam toti iubitorii de arta, de toate varstele, care au talent la desen sa picteze Iasul sau un obiectiv turistic din Iasi. Lucrarile inscrise in concurs trebuie aduse/ trimise la sediul institutiei, Str. Ion Creanga nr. 14, Iasi,  pana pe data de 26 mai 2015. Lucrarile vor fi expuse in sala Galeriile de Arta a Ateneului Tatarasi, iar cele mai apreciate vor fi premiate.

Vernisajul va avea loc miercuri, 27 mai 2015, ora 16.00.

Participarea la concurs si accesul la expozitie sunt libere!

Detalii complete despre toate Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Passle din cadrul FIE Iasi 2015 sunt publicate pe site-ul www.ateneutatarasi.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/ateneul.tatarasi.

Exista pictori care fac o pata galbena din soare, dar mai exista si cei care cu indemanare si gandire fac un soare dintr-o pata galbena. (Pablo Picasso)

Citeste despre:

1. Festivalul International al Educatiei – FIE Iasi 2015;

2. Teatrul Luceafarul Iasi, selectat la Festivalul Imaginaria din Spania;