Concert LUNA AMARA Concert LUNA AMARA - Lansare de album "Live la Conti" @ Teatru FiX Concert LUNA AMARA - Lansare de album "Live la Conti" @ Teatru FiX luna amaraLuna Amara lanseaza CD-ul audio „Live la Conti”, cu piese de pe primele doua albume!

Vineri, 9 Mai 2014, Teatru FiX
Ora 22:00
Intrare: 20 lei – pana in 8 mai.
25 lei – in ziua concertului.

Toamna trecuta, formatia clujeana Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din orasul in care si-a inceput activitatea. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”. In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat” interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”!

Albumul Luna Amara – „Live la Conti” va fi lansat printr-o serie de concerte in tara.

Inregistrarile pentru acest album live au avut loc pe 22 noiembrie 2013, in cadrul concertului sustinut de Luna Amara in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Inginer de sunet – Oliver Vegh, sunet live – Dan Georgescu, mixat si masterizat de Oliver Vegh la Luna Recording Studio. Intreg concertul a fost filmat de catre echipa Resize Media si urmeaza sa fie lansat si pe DVD, cu tot cu piesele care nu au incaput pe album, in a doua parte a acestui an.

Luna Amara – Albastru (live la Conti): HYPERLINK „http://youtu.be/W5UGTe2xuXUhttp://youtu.be/W5UGTe2xuXU

Tracklist:
1. Asfalt
2. Somn
3. In cercuri
4. Ego nr. 4
5. Oras
6. Luni de fiere
7. Prea tarziu (new song)
8. Lume oarba
9. Albastru
10. Rosu aprins
11. Ciudat (feat. Kaleidonescu)
12. Dizident
13. Intunecare
14. Happiness Provider
15. Folclor

Luna Amara:
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
Serban Ontanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bass)
Razvan Ristea (tobe)

Vineri, 9 Mai 2014, Teatru FiX
Ora 22:00

Intrare: 20 lei – pana in 8 mai.
25 lei – in ziua concertului.

Informatii: 0724921212 sau 0740564814.