Cafeneaua Inginerilor, editia 2015 @BEST IASI

cafeaua-inginerilor-editia-2015-best-iasi-stud-pass cafeneaua inginerilor Cafeneaua Inginerilor, editia 2015 @BEST IASI cafeaua inginerilor editia 2015 best iasi stud pass

Ai avut vreodata oportunitatea de a bea o cafea impreuna cu o persoana de succes? Daca raspunsul este nu, atunci Cafeneaua Inginerilor reprezinta ocazia perfecta pentru tine!

Cafeneaua Inginerilor este un eveniment, organizat de BEST Iasi, in cadrul caruia ai sansa de a purta o discutie, intr-o atmosfera relaxanta, servind o cafea, cu 3 oameni din randul cadrelor didactice universitare, reprezentanti ai companiilor sau antreprenori, care au reusit in viata profesinala. Speech-ul, povestea dobandirii carierei actuale, cat si dialogul ulterior, te vor ajuta sa descoperi care sunt primii pasi pentru o cariera de succes.Daca te-ai convins ca aceasta ocazie nu ar trebui ratata, te asteptam pe data de 28 mai, ora 17:00!

Subiectul general ce va fi abordat la aceasta cafea este: Inginerul in viata cotidiana, unde, alaturi de invitatii ce vor fi prezenti, veti putea aborda diverse teme de discutie precum: „Scoala versus realitate”, „Antreprenoriat. Un pas inainte in cariera unui inginer” si „Imaginea unui inginer de succes”.

Te asteptam la eveniment!

Pentru a putea participa la eveniment trebuie doar sa completezi formularul de inscriere. 

Daca vrei sa aflii cum au fost editiile anterioare, arunca un ochi aici.