Burn-It-On-Project-X-Pool-Party-Apollo-Summer-Lounge-Iasi apollo summer lounge Burn It On II ★ Project X ★ Pool Party - Apollo Summer Lounge Burn It On Project X Pool Party Apollo Summer Lounge Iasi

Cu siguranta se cam simte lipsa unui pool party in adevaratul sens al cuvantului in orasul Iasi. Vacanta trece repede si nu vrem sa lasam vara sa plece fara vreun party pe care sa ni-l amintim cu mare drag. Asadar, va invitam marti, 11 august, la Apollo Summer Lounge, sa facem valuri de distractie! La prima editie Burn It On, ce a avut loc pe 15 iulie in Oxford Pub, am reusit sa strangem peste 300 de persoane, care s-au aratat foarte multumite de eveniment.

Avand in vedere acest fapt, avem incredere ca acum vom reusi sa adunam si mai multi oameni. Ne propunem sa punem in aplicare conceptul de pool party, concept ce nu se bucura, din pacate, de o asa mare popularitate in orasul nostru. Promitem distractie, vreme frumoasa, muzica buna si desigur,multe alte surprize! O facem ca in PROJECT X (https://www.youtube.com/watch?v=1Rl1TJG17Wk)!

Si aici aveti line up-ul

LINE UP:
MC : NoSteam 
––––––––––––––––––––––––––
▲▲CINE VA PETRECE ALATURI DE NOI DUPA ORA 00:00 VA AVEA O SURPRIZA DIN PARTEA DJ-IILOR▲

▲ Matskey: https://soundcloud.com/matskey 

Razvan Matlinsche aka Matskey, face muzica de 11 ani la liceul de arta Octav Bancila. Este pasionat de drum & bass si a pus muzica in Bibliotheque pub, Square, la Femme. S-a inscris recent la un DJ Contest la care a trecut mai departe de preselectii.

––––––––––––––––––––––––––

DAMAGE: https://soundcloud.com/t-damage

www.facebook.com/pages/Damage/259492117556778
Un tanar cu potential ca DJ si producator. Sound-ul sau i-a adus support din partea dj-ilor si promoterilor locali si nu numai.
––––––––––––––––––––––––––

SKINY : https://soundcloud.com/skinydj
www.facebook.com/DJSkiny?fref=ts

Skiny, adept al scenei drum and bass inca din 2008, a fost puternic influentat de aceasta miscare urmand sa-si inceapa activitatea de mix-ing in 2011, mai exact in Zona Partyspace (veche). De-a lungul anilor acesta mixeaza in majoritatea localurilor de tip underground alaturi de Snow, Dudawles,Dropdread, Unlocka dar si alaturi de artisti locali cum ar fi Keeble, Evolve Dubz, Offcenter, Ikim, Micro si multi altii. Pe langa drum and bass, acesta variaza prin genuri (Jackin, Uk House, Future Garage, Trap & Bass Music) facandu-se remarcat pe scena ieseana printr-un sunet curat si fluid promovat de mixurile sale eclectice. 

––––––––––––––––––––––––––
PADU: https://soundcloud.com/paduu15/promo-mix

Paduraru Cozmin si-a inceput activitatea ca DJ la inceputul anului 2014, initial mixand dubstep. Din dorinta de a experimenta si altceva, a trecut la drum and bass, in cea mai mare parte latura liquid. El a impartit scena cu nume precum Gojira si Planet H, Argatu, DJ Sauce.
––––––––––––––––––––––––––

▲ SIBTR: https://soundcloud.com/sibtr 
mixcloud.com/steve-mardare
www.facebook.com/atsibtr?fref=ts

SIBTR este un proiect muzical care a luat nastere in iarna anului 2013. Productiile si sound-ul sau i-au adus support din partea unor DJ internationali precum DJ Pierre, Eats Everything, George Acosta, David Solano, Seb Jak si multi altii.
––––––––––––––––––––––––––
Spazz- Dj si producator, Spazz se incadreaza pe mai multe genuri muzicale , totodata  combinandu-le, creand astfel un sound aparte. 
Activand din 2010, a colaborat in timp cu mai multe artisti, participand la diferite proiecte si trupe.
https://www.facebook.com/pages/SPZ/637954179637059?__mref=message_bubble
–––––––––––––––––––––––––-
MC : NoSteam 
Nosteam sau „High duc” este cunoscut pentru stilul underground folclor pe care il practica cu multa pasiune, dar si de la viralul „Leapsa”. Acesta practica rap-ul inca din 2012, fiind unul din membrii fondatori „Studio ASA”.