Bookfest revine la Iasi, in cadrul FILIT 2014

bookfest-iasi-2014 Bookfest revine la Iasi, in cadrul FILIT 2014 Bookfest revine la Iasi, in cadrul FILIT 2014 bookfest iasi 2014

Salonul de Carte Bookfest va avea loc, pentru al doilea an consecutiv, in cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi, ajuns in 2014 la cea de-a doua editie. Astfel, intre 3 si 5 octombrie, in Sala Pasilor Pierduti de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, publicul iesean va avea acces la oferta de carte a celor mai importante edituri din Romania si va putea participa la Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass ale caror protagonisti vor fi autorii invitati in cadrul FILIT, dar si oaspeti speciali ai expozantilor Bookfest.
 
La standurile Bookfest, vizitatorii vor putea alege titluri cu Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi atractive din oferta bogata a unora dintre cele mai de succes edituri din Romania: Humanitas, Litera, Polirom, Curtea Veche Publishing, Rao, Trei, Corint, Nemira, Herald, Eikon, Okian si multe altele. Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele din cadrul Bookfest, precum si la proiectiile din cadrul Cinematografului de arta Bookfest.
 
Bookfest Iasi merge si in acest an de mana cu Festivalul International de Literatura si Traducere, aflat si el la a doua editie. „Parteneriatul pe care l-am inceput anul trecut a fost pentru public beneficiul cel mai important al acestor cateva zile in care la Iasi se contureaza in fiecare toamna Capitala Literaturii din Romania”, a declarat Mihai Mitrica, directorul Asociatiei Editorilor din Romania.

In total, editia 2014 a FILIT va reuni anul acesta peste 300 de invitati de seama ai literaturii mondiale si romane, precum si traducatori, manageri culturali, editori, librari, difuzori de carte, critici si jurnalisti culturali.

Festivalul International de Literatura si Traducere Iasi este un eveniment finantat de Consiliul Judetean Iasi prin Muzeul Literaturii Romane Iasi. FILIT 2014 se desfasoara sub patronajul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si beneficiaza de parteneriatul Bancii Nationale a Romaniei.

Citeste si despre:

1. Capsula Timpului – Povestea ta, Povestea Iasului;

2. Aprendis – Cursuri „Manager Proiect”;

3. Rezervari online pentru Serile FILIT 2014.