Bilete la show-ul CRISTIAN GOG la doar 20 lei cu Stud Pass

Macheta-Cristian-Gog-Studpass cristian gog Bilete la show-ul CRISTIAN GOG la doar 20 lei cu Stud Pass Macheta Cristian Gog Studpass

Spectacol de MENTALISM 100%

Primul mentalist din lume care a reusit sa castige un concurs de talente important, Cristian Gog, ajunge cu spectacolul IMPOSIBILITATIla Iasi, in data de 24 noiembrie de la ora 19:00 la Casa de Cultura a Studentilor.

In timpul spectacolului de doua ore, Cristian Gog ii va face pe toti spectatorii din sala sa creada in imposibil. Citirea gandurilor, influentarea lor, telepatie, hipnoza si multe alte numere de mentalism vor fi desfasurate pe scena intr-o atmosfera plina de mister si buna dispozitie.

Cristian Gog a fost votat de catre publicul roman ca fiind “cel mai talentat roman” in cadrul emisiunii Romanii au talent (editia 2012), iar The Sun l-adeclarat pe Cristian “Omul care si-a oprit inima pentru a castiga Romanii au Talent.”

Biletele costa 30 sau 40 de lei in functie de locul in sala si 100 de lei biletele VIP (bilete VIP includ afisul cu autograf, o lingura marca Cristian Gog) si pot fi achizitionate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultura a Studentilor.

Spectacolul incepe la ora 19:00. Eveniment prezentat de DAMES!

Cei care doresc sa achizitioneze bilete la pretul de 20 Lei trebuie sa completeze formularul de mai jos in care sa specifice la mentiuni “Bilet redus CRISTIAN GOG”:

IMPORTANT – Toti cei care completeaza formularul vor putea achizitiona biletele la doar 20 Lei , Luni 24 Noiembrie de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi!

[contact-form-7 id=”19627″ title=”Inscriere bilet CRISTIAN GOG in IMPOSBILITATI”]