Bellaria Hotel prezinta expozitia „Reverii” la Sarbatoarea Liliacului

Pentru a marca a XI-a editie a evenimentului „Sarbatoarea Liliacului” Bellaria Hotel propune iesenilor inca o intalnire aparte cu artele frumoase. 19 artisti de seama ai urbei vor expune lucrari de pictura, grafica si sculptura, in cadrul expozitiei „Reverii”, ce poate fi vizitata in perioada 24 aprilie-15 mai. Vernisajul va avea loc pe 24 aprilie, la ora 18:00, in prezenta prof. dr. Dragos Patrascu si a prof. dr. Constantin Tofan.

In fiecare an, la sfarsit de aprilie-inceput de mai, un artist inedit expune in Gradina de Vara de la Bellaria Hotel lucrari de un rafinament vizual si olfactiv greu de egalat. Artistul se numeste Primavara, iar minunatele, dar efemerele sale creatii poarta numele de flori de liliac. Este un eveniment natural magnific si o sarbatoare ce nu poate sa nu fie celebrata. Este Sarbatoarea Liliacului, eveniment de traditie pentru Bellaria Hotel, aflat anul acesta la editia cu numarul unsprezece.

Sarbatoarea Liliacului Bellaria Hotel Iasi 2015 Stud Pass bellaria hotel Bellaria Hotel prezinta expozitia „Reverii” la Sarbatoarea Liliacului Sarbatoarea Liliacului Bellaria Hotel Iasi 2015 Stud Pass

Intr-o locatie in care arta este atent pretuita, dovada lucrarile ce infrumuseteaza atat spatiile inchise – Restaurantele si holurile hotelului – , cat si Gradina de Vara, minunat loc de destindere mai ales in sezonul cald, este firesc ca Sarbatoarea Liliacului sa fie celebrata si printr-o expozitie de pictura, grafica si sculptura. Expozitia „Reverii” reuneste lucrari semnate de artisti ieseni de renume:  Felix Aftene, Jenő Bartos, Bogdan Barleanu, Grigore Bejenaru, Ilie Bostan, Smaranda Bostan, Mariea Boz, Vasile Branzan, Valentina Drutu, Valeriu Gonceariuc, Romeo Ionescu, Andreea Macovei, Eugen Mircea, Sorin Purcaru, Dragos Patrascu, Tudor Patrascu, Lucian Smau, Mircea Stefanescu si Constantin Tofan.

Vernisajul va avea loc pe 24 aprilie, la ora 18:00, in prezenta prof. dr. Dragos Patrascu si a prof. dr. Constantin Tofan. Seara va continua cu un program artistic de sarbatoare, care invita la distractie si zambete relaxate in Gradina de Vara de la Bellaria Hotel – unica locatie ieseana care abunda, la mijloc de primavara, in flori de liliac. 

Bellaria Hotel gazduieste lucrarile de pictura, grafica si sculptura din cadrul expozitiei pana pe 15 mai, pentru a fi admirate in voie de cei care pretuiesc frumusetea, rafinamentul si expresivitatea artelor plastice.

Citeste despre:

1. [INTERVIU]De la Complex Onyx la Bellaria Hotel. O poveste de succes!