BASS TURBAT @Underground Pub & Ars Urbana Festival

ars-urbana-undeground-pub-iasi-prezinta-bass-turbat ars urbana BASS TURBAT @Underground Pub & Ars Urbana Festival ars urbana undeground pub iasi prezinta bass turbat

“Where the party at?”
Underground The Pub 

Ultima seara a festivalului Ars Urbana ne va aduce “Lumini in abis” caci baietii de la Bass Turbat revin sa ne aminteasca cum rasuna piesele lor de pe albumul cu acelasi nume.

Bass Turbat a fost infiintata in anul 2011 insa la aceasta formula s-a ajuns abia in februarie 2014 cand Hardplay s-a alaturat trupei si au reusit prin munca sa ne aduca piese ce te indeamna sa dansezi! 

Cu 16 piese impartite in 2 sectiuni, dedicate Trap-ului si Drum&Bass-ului, albumul (lansat dupa 2 ani petrecuti in studio) este unul complex, avand si 8 colaborari cu diferiti artisti, iar piesele au inceput sa se auda chiar si la radio!

Numele albumului, o spune si Unlocka, vine din versul piesei “Rosu inchis” ”(primul mare collab avut impreuna cu Junkyard de la Roa) : ”Tocmai am emis, lumini in abis”.

Bass Turbat doreste sa aduca un con de lumina in lumea EDM din Romania iar daca nu ne credeti va asteptam la party! Hai “Bro”!

Mai jos gasiti link-urile unde ii puteti gasi sau asculta:
https://soundcloud.com/bassturbat/sets/lumini-in-abis
https://www.facebook.com/bassturbat?fref=ts

Acest eveniment este organizat de catre Asociatia Contour in parteneriat cu Underground Pub, Primaria Municipiului Iasi, Palas Mall, Burn, Grolsch, Casa de Cultura „Mihai Ursachi” a Municipiului Iasi, National Paints, Iasi Capitala Culturala Europeana, Quasar Dance, Artis Design si Rotaract Iasi.

Citeste despre:

1. Din 2015, Untold Festival cucereste Clujul;

2. Program complet Festivalul Serile Filmului Romanesc.