Balul Caritabil „Un Colind Pentru Un Zambet!” @TEACHING

Anul acesta, TEACHING picteaza bucuria pe chipul copiilor din localitatea Victoria, judetul Iasi! Balul Caritabil „Un Colind Pentru Un Zambet!” ce se afla la cea de a IX-a editie isi propune sprijinirea unui numar de 25 de copii din satul Victoria, copii ce provin din familii cu o situatie financiara precara, insa cu rezultate deosebite la invatatura.

Se spune ca poarta catre suflet sunt ochii, iar in ochii acestor copiii ne dorim sa straluceasca stelute de lumina angelica. Craciunul este un loc de poveste prin care visele devin realitate si de aceea, organizam un bal de caritate in data de 11.12.2014, locatia Fever cu incepere la ora 20.30.

bal-caritabil-teaching-iasi-decembrie-2014 TEACHING Balul Caritabil „Un Colind Pentru Un Zambet!” @TEACHING bal caritabil teaching iasi decembrie 2014

Participarea la bal se va face prin achizitionarea biletului de participare, pretul acestuia este de 5 RON. Banii proveniti din sponsorizari si din vanzarea biletelor vor fi folosi in scop caritabil. 

Invitam publicul larg sa ia parte la acest bal caritabil deoarece, seara este plina de surprize. Din program vor face parte urmatoarele momente: concurs de baut bere, dans, momente muzicale cu invitati surpriza, karaoke.

Haideti sa crosetam in prag de sarbatori o haina a sperantei, a iubirii si a bucuriei!

Largeste-ti inima, ajuta un copil! Te asteptam!