Balul Bobocilor editia 2014 @ASII in Club Zona Partyspace

Asociatia Student­ilor Informaticieni Ieseni impreuna cu Facultatea de Informatica Iasi prezinta, in data de 5 noiembrie, incepand cu ora 21:00, Balul Bobocilor – editia 2014, in club Zona Partyspace. Anul acesta, atmosfera balului va fi invaluita in farmecul anilor ’20, iar la final vom avea parte de un concert ROA (Rise of Artificial).

Sa nu uitam, insa, de concursul de Miss & Mister, in care participantii isi vor dovedi spiritul inventiv si calitatile fizice, de scurtele momente artistice si de concursurile care implica in mod direct publicul. In continuare veti gasi cateva detalii despre invitatii nostri.

Cu siguranta ai fredonat macar o data “Ne place”, “D-aia” sau ti-a rasunat in minte “Sonata In La Minor”. In seara de 5 noiembrie vei avea ocazia sa ni te alaturi pentru a-i asculta live pe baietii de la Rise of Artificial.

Formatia a aparut in noiembrie 2010, fiind fondata de Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard – fost membru Suie Paparude). Din mai 2011, Cristin Negriuc devine al treilea membru al formatiei. Premiera lor in FM s-a manifestat in noiembrie 2010, la lansarea single-ului “Ne Place”. Acesta ajunge sa se claseze pe prima pozitie in topurile muzicale si sa devina cel mai difuzat cantec din FM-ul romanesc.

Compozitiile pieselor sunt atat comune, cat si separate, in functie de inspiratie. Bogdan semneaza regia videoclipurilor ROA. Dupa trecutul glorios cu Suie Paparude, Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale. Cristin Negriuc raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara.

Va asteptam in numar cat mai mare la un eveniment de care ne vom bucura impreuna, un bal pe care nu il veti uita.

Detalii si rezervari: Stoica Radu – 0752 170 528.

Se anunta o seara de exceptie in Club Zona Partyspace alaturi de Asociatia Student­ilor Informaticieni Ieseni (ASII)

balul-bobocilor-asii-2014 club zona Balul Bobocilor editia 2014 @ASII in Club Zona Partyspace balul bobocilor asii 2014