Balul Bobocilor 2014 – Facultatea de Drept @ADDA

Umbla vorba de o adunare mare, o adunare despre cari vor scrie mai toate ceasloavele romane, de la gurile Dunarii pan’ la Tisa, o adunare a jupanilor studenti, un spectacolu’ de exceptiune. 

Participanti de isprava vom avea noi la Missu’ si Misteru’, imbujorate domnite si vrednici feciori va vor incanta privirile, va vor induiosa sufletele si va vor arata tot feliu’ de nascociri. Iara juriul nostru va decide la final cari dintre acesti vrednici va primi sau nu titlul de Missu’ si Misteru’.

Pre scurtu’, luati de insemnati in calendare ca pre 4 decembre, la ceas de seara, de la orele 20.00, in salasul de la Club Skye, va intampinam cu paine si sare si va pohtim a petrece cu voie buna, romaneste, sa ramaie feciorilor si nepotilor, sa le fie de invatatura!

adda balul bobocilor facultatea de drept iasi 2014 adda Balul Bobocilor 2014 - Facultatea de Drept @ADDA adda balul bobocilor facultatea de drept iasi 2014

Pana atunci fiti cu astampar si purcedeti de luati bilete, ca deh, se vor ispravi rapide!

Probele diverse si atmosfera pe cinste sunt doar cateva din elementele carora nu poti sa spui nu. Talentul si ambitia participantilor cu siguranta ii va pune in dificultate pe membrii juriului iar nu in ultimul rand, la finalul probelor adresate participantilor, „ADDA” va fi cea care va da startul petrecerii juristilor autentici.

Pentru bilete: – 0747 915 908 – Andreea (studentii Facultatii de Drept pot procura biletele si de la reprezentantul grupei sau reprezentantul anului);

Pentru rezervari: 0756 451 102 – Elena.

Pret bilet: 15 Ron in avans, 20 Ron in seara evenimentului

Facebook Event  – Balul Bobocilor 2014