Baba Dochia, trupa clujeană de electronic-rock, revine în Iași, la Underground the Pub

Baba Dochia, o trupă aflată în plină ascensiune, aparținând scenei underground din Cluj-Napoca, revine pentru un concert în Iași. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 21, în clubul Underground the Pub.

baba-dochia-at-underground-pub baba dochia at underground pub Baba Dochia at Underground Pub Baba Dochia at Underground Pub

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului: www.fb.com/events/799203890183002

Baba Dochia reprezintă la ora actuală una dintre cele mai originale trupe din muzica underground din România. Trupa cântă un stil mixt de muzică electronică și muzica rock și în producțiile lor, precum și în concertele live, folosesc chitară, tobe, theremin, synth-uri și alte instrumente electronice. Concertul lor beneficiază de live visuals și de o instalație de lumini particulară ce reacționează în timp real la muzica trupei.

Revista Sunete i-a nominalizat la Premiile Sunete în anul 2014. Până acum au concertat la festivaluri precum Untold, Peninsula, Street Delivery, Padina Fest, Fân Fest, Basm Festival, și în cele mai importante cluburi de profil din țară.

În septembrie 2015 apare primul album al trupei, XII Lambskins, material foarte bine primit de public și de critici. Albumul conține 13 piese și se poate asculta integral aici.

Mostre video:
Baba Dochia – Pădurea Neagră [live session] https://youtu.be/asqo6Dmiq28
Baba Dochia – Micul Paris [live session] https://youtu.be/Nr1SuIvEwe8
Baba Dochia – Live @ Control Club, Bucuresti https://youtu.be/WKFDUYHJMTc
Baba Dochia în social media:
Facebook: https://www.facebook.com/BabaDochiaMusic
Bandcamp: https://babadochia.bandcamp.com
YouTube: https://www.youtube.com/user/BabaDochiaBand