ARGATU 〄 Maria Magdalena 〄 SIBTR @Zona Party Space

argatu-zona-party-space-iasi-martie-2015 zona party space ARGATU 〄 Maria Magdalena 〄 SIBTR @Zona Party Space argatu zona party space iasi martie 2015

███▓▒░░ ARGATU ░░▒▓███
https://www.youtube.com/user/oldsickon
https://www.youtube.com/user/blanoz

„In principal, tin sa spun ca am ajuns la momentul in care trebuie sa se afirme si cealalta fata a lui Argatu, o gura de aer proaspat si un catalog vast de genuri muzicale. Multe dintre aceste piese mi-au fost cerute si cand aveam Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass legate strict de Underground Folclor – am respectat motivul si scopul pentru care am fost chemat si am zis ca trebuie sa incepem sa le oferim oamenilor la evenimente si celelalte sunete create de mine – sa experimentam drum and bass’ul, breakbeat, dub, dub-step, electro glitch funk, hip hop, grime s.a.m.d.” 
–––––––––––––––––––––
███▓▒░░ Maria Magdalena ░░▒▓███
https://www.mixcloud.com/artist/maria-magdalena/

Sunetele glitchy regasite in IDM au determinat-o sa isi indrepte energia catre mixing, vrand sa impartaseasca selectiile sale si publicului. 
Incepe in 2011 sa faca acest lucru, local, evenimentele la care participa purtand cel mai adesea amprenta Brain Events. 
Maria sustine ca un bun DJ asculta genuri dintre cele mai variate, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra universului muzical si pentru a realiza cele mai bune selectii. Astfel reuseste cu usurinta sa isi adapteze soundurile in functie de eveniment, fiind mereu atenta la pulsul publicului. 
Pe scena abordeaza stiluri diferite, inscrise deseori in genul experimental: de la drone, ambient, post-rock, pana la minimal techno, post-dubstep, chillwave, future garage, shoegaze, neocolind insa nici latura underground oferita de cultura hip-hop prin ramurile urbane de drill-rap, contemporary (female) R&B, alternative hip-hop. 
Pe langa evenimentele locale, Maria Magdalena colaboreaza indeaproape & constant cu un radio online independent, eclectic si neconventional din capitala, delahaze.fm.
Evenimente asociate: warm-up pentru Sun Glitters ( Meru / Iasi), Arms and Sleepers ( Control Club / Bucuresti), Semiosis, Environments (Teatru Fix / Iasi).
–––––––––––––––––––––
███▓▒░░ SIBTR ░░▒▓███
https://soundcloud.com/sibtr

Un DJ talentat care reuseste de fiecare data sa isi multumeasca publicul prin selectia unica, un producator foarte promitator care imbina o vasta arcada a sunetelor si le transforma in productii variate si foarte bine structurate. Recent a semnat cu Soundtrip Records, o casa de discuri din UK, si urmeaza o serie de releasuri pe insusi casa de discuri a lui Cody, TechZone Records. Va puteti astepta la orice de la el, deoarece niciodata nu pune un singur gen muzical. Productiile sale variaza de la Techno, Jackin’ House, Deep House, Electro si Progressive . 
Momentan activeaza doar pe plan local dar suntem siguri ca in cativa ani il veti putea vedea impartind scene cu nume mari .

Data: vineri, 13 Martie
Locatie: Zona Party Space
Intrare: 15 Ron inainte / 20 ron in seara evenimentului.
Biletele se pot achizitiona de la Teo’s Cafe incepand cu data de 6 Martie.
Rezervari: 0743 022 886

ஐ Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela(+18) 
–––––––––––––––––––––
Don’t Drink And Drive! 
–––––––––––––––––––––
ஐ Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).